Le büdös-csicskázta a rendőröket, most leülheti a garázda

Elismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly Oroszlányon randalírozott, közben lecsicskázva a rendőröket és  megrongált egy rendőrautót is.  A garázda mint kiderült ekkor már elkövetett ezt-azt. Másfél évvel “jutalmazta “a bíróság. 

Igazoltatás támadással

Már az előkészítő ülésen elismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly Oroszlányon rendőrökre támadt és közben megrongált egy rendőrautót
– közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Oroszlányban két rendőr igazoltatott egy férfit, amikor az rájuk támadt. Előbb csak vitatkozott velük, azután szabadalmazni kezdte őket:

nyomorult rendőrök! Buzi rendőrök! Nem csinálhattok velem semmit ti büdös csicskák!
– mondta nekik.

Majd felugrott a rendőrautó motorházára ahonnan megpróbált felugrani a kocsi tetejére is, de a rendőrök ezt már megakadályozták.

A garázda a rendőrautóban cselekményével azonban  203 000 Ft kárt okozott.

Az ítélethozatalkor természetesen azt is figyelembe vették, hogy korábban ellopott egy motorkerékpárt. A két ügyet egyesítették, és jogerősen egy év öt hónap börtönre ítélték a garázdát valamint kötelezték arra, hogy térítse meg a rendőrautóban okozott kárt.(nuus)

A garázdaságról

Nagyon könnyen garázdasággal gyanúsíthatja a rendőrség azt, aki egy buli után magáról megfeledkezve kukákat rugdos, poharat tör össze szándékosan. Könnyen garázdaságért felelhet az, aki túlzásba viszi a kakaskodást, úgyszintén az is, aki egy közlekedési konfliktusban kiszáll az autójából és dühében ráver a másik érintett autójára. Ez a bűncselekmény rendkívül változatos módokon elkövethető.

Hasonló

garázda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük