BanánköztársaságKiemelt hírek

Leállt a Honvéd Kórház sürgősségi osztálya -“A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia”? – Elrettentő már most is

Dr. Kunetz: a kormány ajánlhatna harmadik oltóanyagot, azonban itthon a buzizás kifizetődőbb!

“A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia “- Orbán Viktor Elrettentő már most is, hiszen arra is képtelen, hogy az általa felügyelt, és fenntartott intézményt a Honvéd Kórházat úgy menedzselje, hogy egy felújítás alatt ne kelljen leállnia – írta Kunetz Zsombor doktor közösségi oldalán.

Leállt az ország legnagyobb kórházának a sürgősségi osztálya, a baleseti ellátás kivételével,

és ezzel olyan feladatok is ideiglenesen máshol kell, hogy megoldódjanak, ahol percek is számítanak.

Leállt ugyanis többek között a szívizom infarktus, a stroke megfelelő terápiáját jelentő trombolízis az intézményben.

Ezek a betegségek időablakos betegségek, ahol nagyon nem mindegy, hogy mikor kapja meg a beteg az ellátást.

Azzal, hogy az itt ellátott betegeket máshová irányítják, nemcsak ezen betegek, hanem az egész régió betegeinek ellátását veszélyeztetik az esetlegesen túlterhelt centrumok miatt.

Ugyanígy leáll az akut gyomorvérzők, és sebészeti betegek ellátása is.

Pedig sebészetből két osztály is van a Honvéd Kórház telephelyein. Igaz, ebből a MÁV telephelyen lévő nem felelt meg a minimum feltételeknek, hiszen helyszíni radiológusi ügyelet hiányában nem tudott helyszíni ultrahang vizsgálatot végezni. Ennek sajnos halálos áldozata is volt, Éva.

Alap tézis, hogy sürgősségi osztály nem állhat le, de ez Magyarországon népi játék

Félelmetes az egészben, hogy a leállásról szóló értesítést mindössze 12 nappal annak bekövetkezte előtt küldték meg az NNK-nak, holott az indoklás szerint ez tervezett leállás, ugyanis felújításról van szó. Hihetetlen maga az egész , hiszen erős és elrettentő honvédségnek meg kell, hogy legyen minden olyan kapacitása, amely lehetővé tenné a leállás elkerülését, és a fenntartsa a zavartalan működést.

Vehetünk bármennyi harci gépet, tankot, fegyvert, amíg a hadsereg egy ilyen problémát sem tud megszervezni és megoldani, ezek mind veszélyes játékszerek maradnak, mert az ellenség helyett saját golyóit lövi el.

-zárta gondolatait Kunetz.

honvéd

About Author

Comments (4)

  1. Te rohadék OV remélem elnyered megérdemelt büntetésed, kiállsz te szemét cigány és vered a melled hogy milyen jól teljesitettél járvány ügyben, és milyen rendesek voltak az eü dolgozói, az utobbi igaz de egy szó nem esett a sok meghalt magyar emberekről te mocskos gazember, jobb is ha félsz ne is merj kimenni a vigyázóid nélkül, mert azt nem élnéd túlte aljas hitler tanitvány,, remélem egy fán akasztva végzed !!!

  2. Gina… én Csau sorsán is szívesen látnám, de! egyetértek írásoddal!

  3. Marta Brash

    Azert az picit rejtelyes szamomra, hogy miert pont a Honved Korhazat “ujitjak fol”, miutan az Magyarorszag legmodernebb es legujabb korhaza!? Nadehat az otthoni egeszsegugyi rendszer(telenseg)nek valahol ki kell bukkannia – miert pont ez ne lenne szar?

Comment here