Lebuktam. Lebuktunk! Itt volt Gyuri bácsi, és pénzt hozott…..

Üzenet az Origo nevű szennylapnak. Lebuktam. Lebuktunk! Nem tudtam, tudtuk kijátszani éberségetek, és ahogy Orbán seggéből kitekintve egyből megláttátok nálam, nálunk volt Soros Györgyöt, ezért úgy éreztem nem bujkálhatok tovább.

Igen, itt volt Gyuri bácsi, és pénzt hozott.

Eddig mindig a tüntetések után volt a zsé elrendezve, de most neki valamiért ez nagyon sürgős volt, hát házhoz hozta. Pont nálam volt a többi összeesküvő társam, így egyből elrendeztünk mindent, nem kellett neki a túlórákat három év múlva kifizetni.

Amúgy Gyuri bácsi tök jól van, nyolcvan akárhány évesen rohangál a világban, és szervezi a migránsokat akik elözönlik a vén kontinenst.

Új év, új hekk – Soros már az “Év hala”szavazást is manipulálta…? Vagy az volt, aki szokott…?

De a ti eszeteken nem tudott túl járni, egyből kiszúrtátok.

Egy macedón bukott miniszterelnök akit börtönre ítélt a saját bírósága simán bejöhet az országba az orrotok előtt a milliárdjaival, de Gyuri bácsi ezt nem tudja utána csinálni. Pedig mindent megtettünk hogy titokban tartsuk az Orbán Viktor megbuktatására szervezett összeesküvésünk, de hála a közpénzen felhizlalt tehetségtelen véglények gyülekezetének akik ti vagytok most fény derült mindenre.

Bencsik András: “Soros és a sátán nem véletlenül alliterál….” – szegény Semjén miért maradt ki?

Nincs bocsánat a cselekedetünkre,

hogy játékpénzt elfogadva eláruljuk jobban teljesítő hazánkat, ahol húszezer letelepedési kötvény kelt el a kis Rogán számláját hizlalva. És arra sincs mentség, az adófizetők most állják ennek a különbözetét, de végül is ezt már a homályos közvilágításnál megszoktuk.

Gratulálunk nektek Origó, ha így folytatjátok a munkátokat, még a piros pöttyöt is megtaláljátok az elmebeteg jegybank elnök seggén.

Soros mindig akad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük