Ledobta az atombombát a jobbikos képviselő a Pegasus kémszoftver ügyében - ezt fogadunk, nem gondolta eddig - Városi Kurír

Sorting by

×

Ledobta az atombombát a jobbikos képviselő a Pegasus kémszoftver ügyében – ezt fogadunk, nem gondolta eddig

Az ATV-Start stúdiójában szóba került a Pegasus-ügy is, aminek a keretében háromszáz hazai személyt vettek célba. Több újságírót, üzletembert és politikust is lehallgathattak. A Nemzetboztonsági Bizottság Jobbikos tagja olyat szólt, hogy a fal adta a másikat.

Hirdetés

Lehet, hogy a bizottság engedélyezte a beszerzést?

Arra a felvetésre hogy a Nemzetbiztonsági bizottság tudta nélkül szerezték be az izraeli kémszoftert, Lukács László György jobbikos képviselő azt mondta, hogy sokszor nem tételesen teszik le a bizottsági tagok elé a beszerzéseket, így az is előfordulhat, hogy a bizottság tudtával szerezték be úgy, hogy közben a bizottság valójában nem is tudta pontosan, mire bólint rá.

A Fidesz egyébként korábban már jelezte, hogy a kormánypárti képviselők biztosan nem vesznek részt a Nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülésén, amelyen a lehallgatási botrány lenne a fő téma.

A videót a nyílra kattintva éri el.

Vásárhelyi Mária ugyanerről

Most azért a Pegasus-ügy kapcsán láthatunk egy rövid ízelítőt abból, hogy milyen lesz az, amikor valóban megrendül a fidesz-kormány hatalma. Mert az elmúlt héten nemcsak össze-vissza hazudoztak, nemcsak másra, hanem egymásra is elkezdték hordania a fekáliát. Amint kipattant a botrány “száz egy kengyelfutó, százkét felé szaladt”, mindenki az írháját mentette.

A leglátványosabb fekália-fröccsentő gyakorlatot Varga Judit “igazságügy” miniszter mutatta be,
aki egy pillanat alatt kente a sz@rt a beosztottaira, az államtitkárára és a sajtósára. Ebben a minisztériumban mostantól pontosan tudhatják, mire számíthatnak, ha süllyed a hajó. De a többiek viselkedése is tanulságos; ahogyan azonnal elugranak a felelősség elől és egymásra mutogatnak, letagadják a csillagot az égről és kiderül, hogy sem a miniszterelnök, sem a belügyminiszter, sem az igazságügyminiszter, sem a titkosszolgálatok nem felelősek azért, ami történt-ahogy azt mi is idéztük.

pegasus

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.