Ez a nap tizenkettőből legalább öt csillagjegynek jót ígér – Lássuk!

A csillagjegyek a legritkább esetben kapnak hasonló üzenetet, a 12 pedig szinte soha, de már az is kisebb csoda, ami ma történt, hogy 5 csillagjegynek is jót ígérnek a csillagok.

Kos

Légy kezdeményező a mai napon, legyen szó bármilyen programról vagy összejövetelről. Bárki, aki rosszkedvű, azt felvidítod a lelkesedéseddel. Jó tudni, hogy ilyen hatással vagy másokra.

Bika

Ne rejtegesd a tehetségedet tovább ott, ahol senki nem látja. A munkáltatók és más fontos emberek is le lesznek nyűgözve az ötleteidtől, de először meg kell, hogy ismerjék valahogyan azokat. A magabiztosság alapvető az előrejutásban.

Ikrek

Ne csak a magad igényeivel foglalkozz ezen a héten, hanem érdeklődj a barátoknál, családtagoknál. A csillagjegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően a szavaid ajtókat fognak megnyitni előtted.

Kicsit távolabb?

Rák

Nézz bele hosszan a tükörbe és légy őszinte magaddal, ki az, aki visszanéz rád? Lehet, hogy valamivel több barázda van már az arcodon, de ezek mind a tapasztalat és bölcsesség jelei. Használd fel, amit eddig tanultál, hogy javíthass a körülményeiden.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse