Egyetlen “egyén” volt olyan tökös, hogy felvállalja kilétét a Fidesz legújabb, a baromi ciki-verseny dobogós helyére aspiráló Karácsony-hekkeléséből. Nem, nem a pártkatonák, nem a felbujtó-kitalálók, sem hajójuk, csak a motor, a Yamaha.

Sietni kell, a hülyeség-verseny lassan zárja kapuit!

Vasárnap délután tartotta választási programismertetőjét Karácsony Gergely, az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltje, de ahogyan manapság szokássá tette a regnáló, a sajtótájékoztatót a magyar politikában eddig nem látott akcióval igyekezett nevetségessé tenni vélhetően három fideszes aktivista.

A programismertetőnek helyet adó hajó mellé kormányoztak egy csónakkal, onnan pedig a cirkuszokból jól ismert indulót, a gladiátorok bevonulását játszották le.

A 168óra helyszínen tartózkodó újságírója kiemelte, hogy

a jármű lajstromszámát letakarták – ami teljesen szabálytalan, olyan, mintha rendszám nélküli autóval közlekednének.

Az aktivisták fekete csukját húztak a fejükre, hogy ne legyenek felismerhetőek. A “fergeteges” ötlet pár másodpercnyi szünetet okozott Karácsonynak, ami nincs arányban az arcvesztéssel, ha látható, ha nem.

Háttér

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezeknek már rég nincsen arcuk. Nagy a képük, mint a szájuk, nyelvük, és a zsebük, de az arcuk ha volt, rég elfoszlott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét