Legfrissebb: lengyel zsoldosokat öltek orosz katonák - Városi Kurír

Sorting by

×

Legfrissebb: lengyel zsoldosokat öltek orosz katonák

Az orosz hadvezetés  tájékoztatása szerint rakétaerőik a Harkiv megyei Izjumszke településen likvidáltak lengyel zsoldosokat Mint mondta, a csapás következtében akár 30 lengyel zsoldos is életét veszthette.

Hirdetés

Hír vagy fake news?

Konasenkov orosz tábornok  szerint az orosz fegyveres erők az éjszaka folyamán 221 ukrán katonai célpontra, köztük 12 parancsnoki állásra, 176 erődítményre és élőerő-összpontosulásra, valamint 12 tüzérségi lőállásra mértek csapást.

NATO-katonák?

Andrej Klimov orosz parlamenti képviselő, az Egységes Oroszország kormánypárt külügyi bizottságának alelnöke pénteki moszkvai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ukrán fegyveres testületek tagjai és külföldi “zsoldosok” mellett “NATO-országok katonái” is estek orosz fogságba. Azt ígérte, hogy bírósági eljárás keretében be fogják őket mutatni, “és az egész világ meglátja, hogy mi is történt valójában”.

Alekszandr Basztrikin, a Nyomozó Bizottság (SZK) elnöke egy Rosztov-na-Donuban megtartott tanácskozáson azt mondta, hogy brit, amerikai, norvég és kanadai harcosok ellen indult eljárás. Elmondta, hogy Ukrajnába 25 államból, köztük 21 NATO-tagországból érkeztek fegyverszállítások.

Blikk

Minden a háborúról!

lengyel zsoldosoka

 

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.