Vásárhelyi Mária: legközelebb arról kellene konzultációt indítani, hogy a daganatos betegségek gyógyítására milyen terápiát használjanak a kórházban

Elképesztő parasztvakítás! Most azért indul “nemzeti konzultáció“, hogy a #magyaremberek mondjanak véleményt arról, hogy szerintük a járványügyi intézkedéseket milyen sorrendben oldja fel a kormány.

Legközelebb talán arról kellene konzultációt indítani,

hogy a daganatos betegségek gyógyítására milyen terápiát használjanak a kórházakban és tulajdonképpen igazságszolgáltatásra sem igen lenne szükség, ha a #magyaremberek nemzeti konzultáció keretein belül döntenének arról, hogy mit érdemel az a bűnös.

Hiszen nyilvánvaló, hogy a járványkezelés a legszigorúbban vett szakmai kérdés, és teljesen indifferens, hogy Julika néni a szomszédban vagy én mit gondolunk arról, hogy milyen intézkedéseket mikor kell meghozni vagy visszavonni.

Ez semmi más, mint egyszerre ócska populizmus és felelősség hárítás

A kormány mint minden más esetben, most is másokra akarja hárítani a döntés felelősségét, hogy aztán, ha valami balul sül el, akkor lehessen arra hivatkozni, hogy ezt akarták a #magyaremberek. Normális országban nem merne olyat tenni egy kormány, hogy olyan kérdésekben, amelyekről kizárólag szakmai szempontok alapján kellene dönteni és a döntésért a kormánynak és szakértőinek kell felelősséget vállalni, a lakosságra próbálják tolni a döntés felelősségét.

Ráadásul mindannyian tudjuk, hogy valójában jottányit sem nyom a latba, hogy mit válaszolnak az emberek, szerintem fel sem dolgozzák a visszaérkező kérdőíveket, hiszen ez is csak egy propaganda akció.

Ha valaki még emlékszik rá

az előző “konzultáció” során egy kiadós sorosozás keretén belül, azt kérdezték az emberektől, hogy

“Ön elutasítja Soros György tervét – hogy az EU tagállamai hatalmas kölcsönöket vegyenek fel – , mely beláthatatlanul hosszú időre eladósítaná hazánkat”,

majd miután a #magyaremberek 95 százaléka úgy válaszolt, hogy elutasítaná Soros György gonosz tervét, a magyar kormány hatalmas hiteleket felvéve, beláthatatlanul hosszú időre eladósította hazánkat. Szóval körülbelül ennyire érdekli a magyar kormányt a “nemzeti konzultáció” eredménye. Aminek amúgy persze örülhetünk, mert a járvány elleni védekezés is teljesen kaotikus, hát még ha ebbe a konzultáció eredményét is belekevernék.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

Kreml

2 thoughts on “Vásárhelyi Mária: legközelebb arról kellene konzultációt indítani, hogy a daganatos betegségek gyógyítására milyen terápiát használjanak a kórházban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.