Lehet fanyalogni, de reálisan látni sem árt!

Volt és van valami kegyetlen és morbid abban, ahogy hamis aláírásokkal ” feltámasztották” a halottakat. Őszintén kíváncsi vagyok, hányan mennek szavazni majd jövő vasárnap a kamupártokra. 

Arra is kíváncsi vagyok, hogy a torzsalkodásnak és a marakodásnak mi lesz a következménye.

A facebookon kívüli valóság számomra sokat mondó.

Az interneten ugyanis mindenki mondja a tutit, de ma sem volt hatos a lottón…És települések százában a médiajaj már kimosta az agyakat, és a nincs, az ellenségképek, meg a félsz nagy úr. Szabadságvágy? Közmunka. Kiló kenyér a boltban.

Lehet fanyalogni, de reálisan látni sem árt.

Ettől itt még lehet osztatni az észt, meg reményt hozomra, adni és kapni az undort. Az ünnepet is áthatja a riogatás, a tévedhetetlen magabiztosság, és a közhelyes kivagyiság.
Nem gondolnám, hogy akik eddig nem döntöttek arról kire szavaznak, azok a következő héten megvilágosodnak. A locsolkodók kiürítik a páleszt, lesznek akik böffentenek, és van még egy kis idő anyázni, meg fetrengeni a sárban. 
Aztán is.

A kilátások?

Sokan fognak elmenni szavazni. Ez jó. Az ország jobbra és szélsőjobbra tolódott. Ez van akiknek jó, és van akiknek nem. Az országnak semmiképp. Permanens idegengyűlölettel, álszentséggel nem lehet jövőt építeni, de rombolni igen. Nagy a felelőssége minden politikai pártnak. Bármilyen eredménnyel zárul is a választás, a következményeket le kell vonni a vezetőknek.

A néppel viszont se győztesek, se vesztesek ne takarózzanak majd…

Ez a nép erre az alávaló és mocskos kampányra nem szolgált rá. De a tisztelet azoknak jár, akik igyekeztek emberhez méltón küzdeni. Remélem mindenhol akad ilyen jelölt. Rájuk szavazzatok!

Az NVB szerint nincs köze a választási kampányhoz a kormány rasszista plakátjainak

“Ez nem szabad választás, ez szimpla rémálom” – egy “polgári és jobboldali választópolgár” véleménye

Gáborok és Emőkék országa – basszus, és a választás meg a nyakunkon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük