Senki nem tud semmit, de még az is lehet, hogy a kormány meghátrált. Erre utalhat a BKK alig néhány perce kiadott  közlemény “Demonstráció miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani 2018. december 8-án, szombaton 10 és 13 óra között a Jászai Mari térnél és a Szent István körút–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalon.”

Vagy még sem zárják a Kossuth teret a tüntetők elől, vagy a BKK összevissza beszél

A lezárásokat a résztvevők számától teszik függővé; a vonulási iránynak megfelelő forgalmi sávokat a Szent István körúton és a Bajcsy-Zsilinszky úton lezárhatják, ezért változhat a 9-es, 15-ös, a 91-es, 115-ös, a 191-es, a 291-es autóbusz, a City-troli és az M3-as pótlóbusz közlekedése is.

A rendezvényen résztvevői 10 és 11 óra között a Jászai Mari téren gyülekeznek, majd várhatóan 11 órától a Jászai Mari tér–Szent István körút–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalon a Kossuth Lajos téri torkolatánál felállított színpadhoz vonulnak. A rendezvény tervezetten 12 és 13 óra közöttig tart.

A lezárások miatt változhat a Szent István körútnál a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbuszok, a Nyugati pályaudvarnál az M3-as pótlóbusz, valamint az V. kerületben a 15-ös, 115-ös autóbuszok és a City-troli közlekedés rendje.

Előzmény

Most figyeljen! Tényleg erre szavazott? Szombaton a Kossuth térre kiteszik a “zárva” táblát!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét