Lehet, hogy így tűnnek el mind egyszer? Lecsúsznak az ereszcsatornán….

Hiszen a házat már kirabolták, a drogjaikkal elkábították, akiket lehetett, és minden normát megszegtek, amit másoknak előírtak. Mi dolguk lenne itt tovább? Nekünk csak a megszégyenülés és a piszok marad.

Tűnés, fiúk, ajtón, ablakon, ereszen, bánom én!

Csak legyen vége a szégyennek. Egyik nap Gestapót emlegettek, másnap gázkamrát, most meg a brüsszeli első emberetek, Magyarország európai képviselője csúszik lefelé az ereszen. Majd először össze-vissza hazudik az ügyről, a pártjával együtt, amelyik megköszöni neki, hogy segítségével

“a magyar polgári konzervativizmus és a kereszténydemokrácia elfoglalhatta az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.”

Hát azt el. Az ereszen.

Ne strapáljátok magatokat azzal, hogy holnapra kitaláljátok:

az egész Soros provokációja, ő lökdöste oda a képviselő urat, pisztolyt tartva a hátához, ő tett drogot a hátizsákjába, az ő kezében van a brüsszeli rendőrség az eurobürokratákkal együtt.

Legalább ettől kíméljetek meg! Már úgysem múlik a szégyen keserű íze a torkomból. Ja, tényleg! Most akkor az Alaptörvény is leköszön, a szerzőjével együtt?

Mintha mászás közben fröccsent volna rá ez-az.

figyu

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Lehet, hogy így tűnnek el mind egyszer? Lecsúsznak az ereszcsatornán….

  • Avatar
    2020.12.02 - 08:32
    Közvetlen hivatkozás

    Csak a címre:- Ha egyenként tűnnek el, az nagyon lassú. Egyszerre húzhatta el az egész díszes kompánia kaletástul, orbánostul, dajcsostul, szájerestül. Akkor végre fellélegezhetne az ország

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük