Sorting by

×

Lelkesító-üzemmódra kapcsolt a kormány-kommunkáció – Orbán-fotó, mint “vivőcucc”

A szokásos kutyus, cicus, helyesen mosolygó kisded mellé felsorakozott a kormánykommunikátorok listájára a vezér, Orbán Viktor képmása és egy-egy lelkesítő mondat arról, hogy nyáron már…… hajaj!

Célszemély: a fiatal szavazó

Elszaporodtak a kormány hivatalos facebook-oldalán és utána persze a potentátok oldalain is a fiatalságnak szóló lelkesítő, Orbán-fotóval gazdagított bejegyzések.

„A fiataloknak azt tudom mondani, legyenek türelmesek, támogassák a védekezést. Jó esély van arra, hogy szabad nyaruk lesz”

Ehhez képest….

Nem “tüzelnek csípőből” a srácok, hiszen a pénteki fiaskó -amikor Gulyás Gergely szintén bejelentette a heti jóhírt, szinte ezzel egyidőben mondták le a szervezők a fiatalok körében joggal népszerű nyári fesztiválok lemondását- után “dobták szavazópiacra” az orbáni “már csak picit kell várni”-mondatokat.

Van máááásik!

A gyermekes családok sem maradtak ki a szórásból, hiszen ők is fiatalok és az ő szavazatuk sem smafu.

„Ahol otthon kellett maradni a gyerekeknek, az megpróbálja a családokat. Úgyhogy elismeréssel tudunk csak róluk beszélni, és kérem őket, hogy támogassák ezt az egész járvány elleni védekezést, mert jó esély van arra, hogy az iskolákat újra tudjuk majd nyitni”

Ezügyben nem ártott volna a tanárok és a többi iskolai dolgozó beoltásával is bíbelődni picit, amitől teljesen érthetetlen módon ódzkodik a kormány és a feje egyaránt.

 

 

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.