Lelőtték a rendőrök a Vészhelyzet színésznőjét

Vanessa Marquez rosszul lett, a főbérlője hívta az orvost aki rendőrökkel érkezett a színásznő kaliforniai otthonába. Aztán a rendőrök lelőtték.

A Los Angeles megyei seriff hivatalának tájékoztatása szerint csütörtökön reggel a 49 éves színésznő főbérlője értesítette a hatóságokat arról, hogy Marquez rosszul lett. A rendőrök mellett orvos is érkezett hozzá, de egy idő után a nő nem volt együttműködő, majd elővett egy fegyvernek látszó tárgyat, amit a hivatalos közlés szerint a rendőrökre szegezett. Erre reagálva a rendőrök meglőtték, később a kórházban életét vesztette. Utólag kiderült, hogy egy légpuska volt Marqueznél.

A színésznő tavaly azzal került be a hírekbe, hogy a Twitteren azt állította, George Clooneynak része volt abban, hogy feketelistára kerüljön a filmiparban, miután több más stábtaggal együtt panaszkodott a Vészhelyzet forgatása során tapasztalt szexizmusra és rasszizmusra. „A nők, akik nem mennek bele a játékba, elbukják a karrierjüket. Mint én” – írta akkor Marquez. Clooney erre reagálva tagadta, hogy ilyesmi történt volna.

(Forrás: 24.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük