Lendvai Ildikó: …. ez a hála, hogy Kukorica Jancsi megmentette a francia király lányát?

Igazán örülök, hogy az eddigiek mellé még egy ellenséget jelöltek ki nekünk: Macron francia elnököt. Soros már kezdett uncsivá válni. De úgy érzem, egy kicsit még dolgozni kell az ügyön.

A kormánysajtó azon próbálkozása,

amely szerint a francia elnök ki akarja cserélni Európa egész lakosságát migránsokra, valahogy nem volt elég meggyőző. Jobb ötletem van. Macron a felelős a trianoni békéért! Na, ez milyen? Tudom, sajnos szemtelenül fiatal, de mi van, ha ő Clemenceau dédunokája?

Ha majd a plakátokon a fotóira clemenceau-s szakállt és bajuszt pingálnak, megfelelő távolságból már szinte mint két tojás. Két magyarfaló tojás. Vagy lehetne mondjuk az inas leszármazottja, aki az aláíráshoz a tollat a Horthy által küldött delegáció kezébe nyomta.

Ha ez nincs, nem írják alá, és máig mienk Erdély.

De tényleg, ez a hála, hogy Kukorica Jancsi megmentette a francia király lányát? Láttam a Barlangvasúton a Vidámparkban, szóval ez tény. Igaz, elvenni nem akarta, de ezért mégsem kellene szegény jó miniszterelnökünkön bosszút állni.

Csak ne packázzon vele Macron,

mert elbántunk mi már a franciákkal Napóleon idején a győri csatában is! Illetve nem, de terveztük. Az is lehet, hogy menekülés közben azért hátrafelé kilőttünk rájuk néhány nyilat. Minimum erre most is számíthatnak.

A szerző Trianon emlékműről szóló cikke vitát indított oldalunkon, amihez eddig Bauer Tamás, Tamás Tibor, és Bokros Lajos is hozzászólt. Ha el akarja ezeket is olvasni a Trianon keresőszó alatt találja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük