Lendvai Ildikó: “Mi van, bírókám, büntetgetünk, büntetgetünk?”

Jött a hír, hogy a haza első számú közszolgája, példamutatóan, ahogy azt egy törvénykövető állampolgárhoz illik, befizette sárga csekkén a rá kirótt büntetést, ami felemésztette vagyonkája több, mint harmad részét.

A hülyének is megérte….

Lendvai Ildikó közösségi oldalán írt az esettel kapcsolatban:

“Nagy kő esett le a szívemről, hogy a miniszterelnöknek 2-3 hét alatt csak sikerült összekaparnia a pénzbírságot, amelyet azért rótt rá a választási bizottság, mert a törvényt megszegve a szülők hozzájárulása nélkül óvodásokkal készített kampányfotókat.

A spórolt pénzből futotta, az eleganciából már nem. Nem bírta ki, hogy ne leckéztesse meg a bizottság szervilis elnökét, aki mellesleg a kormány szívéhez közelálló Közszolgálati Egyetem rektora. Az egyetemre látogatva nyilvános videójában véresre cikizte a rektori díszben hajlongó Patyit, végül csendőrpertuban tegezve “bírságbajnok”-nak csúfolta. A kíséret térdét csapkodva hálásan röhögött – addig jó, amíg nem ők kerülnek a főnök célkeresztjébe. Szerencsétlen rektor reszketve motyogta:

“Nagyon sajnálom, miniszterelnök úr.”

Ő kért elnézést, nem az, aki megszegte a törvényt. Az egyetem diákjai majd sokat okulnak a videóból a közszolgálati morálról..

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10156121470796093/

 

Most már csak arra vagyok kíváncsi, ha valamelyik hatalmasságunk egyszer a bíróság elé kerül korrupciós ügyben, akkor is ezt a módit követi-e:

“Mi van, bírókám, büntetgetünk, büntetgetünk?”

Orbánt 350.000 forintra büntették az ovis fotókért!

Farkasházy listája, amit Orbán nem tesz ki az ablakba!

Patyi András: aki választási szabálytalanságot tapasztal, tegyen feljelentést

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük