Lendvai Ildikó: Nagyon rossz fogai lehetnek Orbánnak

Az alábbi,  Orbán Viktor miniszterelnök legutóbbi pénteki rádiószózatára reagáló posztot, Lendvai Ildikó közösségi oldalán találtuk.

Ha már lóvásár!

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban a magyar helyzetet vizsgáló néppárti “bölcsek tanácsáról”, akikkel a kormány korábban még kész volt tárgyalni, a saját delegációját is kijelölte: “Nem fogadom el, hogy idejönnek, és mint a lóvásárban, megvizsgálják a fogunkat.”
Na most, ha már lóvásár, először is szeretném jelezni, hogy én nem ilyen lovat akartam.
Egyébként miniszterelnök úr örülhetne, ha valaki megvizsgálná a fogát, hiszen a saját fogorvosa nem ér rá. A cégei véletlenül közel 3 milliárd állami és uniós támogatást kaptak, pl. ők koordinálhatják a bőségesen támogatott egészségügyi és fogászati turizmust. Sajnos ezekben az ügyekben az Unió csalás elleni hivatala, az OLAF visszaéléseket és szabálytalanságokat tárt fel. Ugyanezt a miniszterelnöki fogorvost szintén véletlenül pár éve a Triatlon Szövetség elnökévé választották. Sajnos nemrégiben a szövetség több sportolója és vezetője feljelentette a korábbinál jóval több állami támogatás elfolyása miatt, hűtlen kezelés és pénzmosás gyanújával.
Értem én, ha valaki kicsit fél a fogorvostól (én is így vagyok), és inkább jól megfizeti, na de ennyire?! Nagyon rossz fogai lehetnek szegénynek.

Végezetül egy a számtalan kommentből:

Torkig vagyok a ” bölcsekkel” de leginkább a néppel. Képtelen vaygyok felfogni, hogy ennyire le lehet butitani egy népet. Szinten olyanok mnt akik bájitalt isznak. Hogy lehet 3x is megnyeje a választást, amikor kézenfekvő hogy csal, lop, hazudik, erőszakos, diktátor. Életében nem mondott igazat orbán. Bár a születése lenne hazugság!!!!

Forrás

Kapcsolódó

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Lendvai Ildikó: Nagyon rossz fogai lehetnek Orbánnak

  • 2019.07.14 - 14:36
    Közvetlen hivatkozás

    Orbán fogai nem lehetnek rosszak, hiszen a saját fogorvosa kapott 1-2 milliárdot tőlünk.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük