Én Kósa Lajos minden szavát elhiszem. Csak nehezen bírom a tempót. Reggel elhittem, hogy Kósa Lajos nem olvasta a Magyar Nemzetet, de azt tudja, hogy ami benne van, az kamu. Elhittem, amikor a kormánypárti sajtó azt is közölte, hogy a közjegyzői nyilatkozat hamisítvány, nincs is rajta név meg dátum.
[mnky_ads id=”10551″]

Kicsit később elhittem,

hogy az ügy nem úgy kamu, hanem másképp, mert Kósa Lajosnak eszébe jutott, hogy valami német örökösnőről lehet szó. Megértem, hogy ez nem azonnal jutott eszébe, hiszen olvastam, hogy Németországban össz-vissz 21 embernek van legalább ekkora vagyona. Végül is lehet, hogy a másik 20 is Kósát kereste meg, (ki mást?), honnan tudta volna hirtelenjében, melyikről ír az újság..
[mnky_ads id=”10552″]

Aztán elhittem,

hogy inkább egy csengeri háztartásbeliről van szó, és Kósa Lajos a közjegyzőt is ismeri, de nem emlékszik, milyen ügyben járt nála. Ez is teljesen életszerű, hiszen az embert naponta keresik meg szabolcsi háztartásbeliek 1300 milliárd forintos örökséggel, arrafelé ez gyakori. (Sajnos én valószínűleg kalandor-benyomást kelthetek, mert 20 éves képviselőségem alatt valahogy soha senki nem fordult hozzám még 1300 ft elhelyezése érdekében sem. Bezzeg Kósának az az őszinte, becsületes tekintete…).

Később elhittem

Kósának, hogy a közjegyzői nyilatkozat mégis valódi, és örültem, hogy az is eszébe jutott: többször is jártak a közjegyzőnél, mert a szerződésnek több változata készült.

Csak azt az egyet hiszem el nehezen

egy ilyen kiváló elméről, hogy csupán 4-5 év múlva kezdett el gyanakodni a történetre. Azt viszont megint elhiszem, hogy az egész rögtön kiment a fejéből, ezért nem szólt sem a rendőrségnek, sem a főnökének, hogy volt itt valami bagatell összeggel egy kis bonyodalom. Persze, hogy kiment a fejéből, hiszen ma már megint ezermilliárdok fölött kell rendelkeznie a Modern Városok programban..

Na most két eset van.

  • Vagy szerencsétlen Kósa egy pénzügyi idióta, született balek, nem lenne szabad egy fillért se rábízni: még a végén megveszi egy szélhámostól a Lánchidat. Akkor ezért kell gyorsan a kassza mellől eltávolítani.
  • Vagy mégsem kell mindent elhinni neki, és valami nagyon büdös dologról van szó, ami akár nála följebb mutathat – akkor ezért kell mennie.

[mnky_ads id=”10553″]
Mert ne felejtsük el: 2012-13-ban még Simicska volt minden fideszes pénzügy tudója, és a papírok véletlenül az ő lapjában jelentek meg. Simicskát pedig Kósa nem érdekli. Ő Orbánra lő.

Farkas Flórián és Kósa Lajos közös ügyvédhez járnak

Gyurcsány: Kósa Lajos nem áldozat, hanem tettestárs

Szegény Kósa-mama, neki sem ülepig tejfel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét