Most először jelentettek meg egész oldalas hirdetésként a napilapokban egy országgyűlési határozatot: “A magyar Országgyűlés felszólítja Magyarország Kormányát, hogy…utasítsa el a Soros-tervet, folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a Soros-terv végrehajtásának állásáról.”

Lendvai Ildikó tűpontos kórképét a közösségi oldalán osztotta meg:

Soros keresztneve újabban Terv, és nem György.

Van ennek oka: maga a személy egyre idősebb, nehéz elhinni róla, hogy tüzet okádva lekardozza az egész kormányt, és kutyafejű menekült-hadak élén elfoglalja az országot. De a Terv, az más. Az (már ha létezne) túlélné alkotóját, és még sokáig alkalmas ellenséget képez hadakozni vágyó vezéreink számára. Ha Don Quijoténak e célra bevált a szélmalom is, a mieink miért ne csatározgassanak el majd a titokzatos Tervvel?
Most először jelentettek meg egész oldalas hirdetésként a napilapokban egy országgyűlési határozatot:

“A magyar Országgyűlés felszólítja Magyarország Kormányát, hogy…utasítsa el a Soros-tervet, folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a Soros-terv végrehajtásának állásáról.”

Nekem mint Magyarország szerény polgárának ugyan már eddig is a fülemen jött ki a kormány folyamatos tájékoztatása a Soros-tervről. Láttam millió plakátot, kaptam nemzeti konzultációs levelet, majd újabb levelet, hogy ugye nem mulasztom el kitölteni az előzőt (de), rám zúdítottak ezer híradót, újságcikket, politikusi nyilatkozatot. A magyar Országgyűlés mégis aggódhatott, hogy így karácsony táján, pl. Szenteste a kormány majd ellazsálja a gyűlölködést, és inkább legózik a gyerekkel, ezért határozatban figyelmeztette a kötelességére. Vagy ők bolondultak meg, vagy én, de a legvalószínűbb, hogy mindketten, ez is része lehet a Soros-tervnek.


Na persze egy nem létező tervnek legalább legyenek létező végrehajtói.

Ezek lettek a Soros-féle alapítványtól szociális, oktatási, kulturális, karitatív célból támogatáshoz jutó civil szervezetek. Vigye az alapítvány a rongyos millióit, ahová akarja, nálunk nincsenek szegények, akiknek juttatná. (Valószínűleg vörösiszap-károsultak se voltak, azért lehetett nyugodt szívvel ellopni az akkori Soros-adományt.) Így aztán a támogatás szétosztásával megbízott civil szervezeteket ki kell füstölni székhelyükről, Pécsről és Debrecenből, A pécsi önkormányzat határozatban szólította fel a város lakosságát: senki se adjon bérbe egy talpalatnyi helyiséget sem nekik. Az eddigi helyükön ijedten fel is mondtak nekik. Az egyik pécsi civil szervező írja a fb-on:

“Olyan üzeneteket kaptunk, miszerint családapák akarnak áthajtani kamionnal a nyakunkon, meg nagyapák készülnek kiirtani minket.” 

De sajnos vannak felelőtlen elemek, akik ördögűzés helyett inkább az ördöggel cimboráltak. Felajánlottak új elhelyezést, sőt: szombaton tüntettek is a pécsi képviselőtestület ellen, Páva Zsolt polgármestert “Gyáva Zsolt”-nak keresztelve át. Pedig polgármester úr nagyon is bátor. Még egy hatalmas szélmalomtól sem ijed meg, lám, most megy neki éppen a kardjával.”

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét