Lendvai Ildikó: Ezek a magyar gázszerelők tudnak valami különlegeset

Még sincs olyan nagy baj a szakképzéssel Magyarországon! Legalábbis a gázszerelő-oktatás úgy tűnik, jól működik. Gázt ugyan nem szerelnek – legalább – de a “meggazdagodás a magyarok hátán” és a “kirekesztés” nevű tantárgyak jól mennek!


Nem mindenki gázos!

Lendvai Ildikó a tőle megszokott éles nyelvű facebook posztjában így ír ezzel kapcsolatban:

Ezek a magyar gázszerelők tudnak valami különlegeset. Először ugye itt volt Mészáros Lőrinc, és most ismét egy víz- és gázszerelő szakiskolát végzett személyiség, Pócs János fideszes képviselő csillogtatta meg tehetségét. Még a világsajtóba is bekerült a fb-posztja, amelyen egy vidám disznóölés képét osztja meg, a feketére pörzsölt disznón az “EZ VOLT A SOROS!!!” felirattal.

Aki olyan hülye, hogy nem érti a célzást, vagy nem látott még elég Sorost átkozó plakátot, annak a kedvéért még külön odaírta: “Ott már egy disznóval kevesebb van!”

Pócs tavaly karácsonykor is megörvendeztette a híveit. Akkor Sorosdisznó nem volt, viszont a karácsonyi szentmiséről kijövő ünneplőket a templom előtt sorra megajándékozta egy kampány-kulcstartóval, amelyet részint egy foszforeszkáló Szűz Mária, részint – hogy a szavazólapon majd felismerjék – Pócs János névjegye ékesített. Utóbbi sajnos foszforeszkálatlanul, ami hiba, de legalább volt honnan továbbfejlődni. Ami most mind a jó erkölcs, mind a jó ízlés terén sikerült is.A Sorosdisznó megöléséről és megégetéséről készült kép a Fidesz frakcióvezetőjének a tetszését is elnyerte, főleg, hogy képviselőtársa megnyugtatta, miszerint “semmi bántó szándék nem vezette”. Gulyás Gergely ezért azokat ítélte el, akik szerinte kampányt folytatnak az ártatlanságában megsértett, szerető szándékú Pócs ellen.

Tényleg nem szép tőlük, így a szeretet ünnepe előtt..

Kérdezték Orbán véleményét is. A válasz: “A disznóvágás ügyei nem tartoznak a kormány hatáskörébe.”

Hát nem is. Ha még ezzel is foglalkozna, hogy volna ideje a szorgalmas uszításra? Most pl. egy új plakátterven kell dolgozniuk. Egy disznóölést ábrázol.”


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük