Lepedőakrobata-horoszkóp! Ha tudod mikor született, itt megtalálod, mire számíthatsz vele egy ágyban!

Nagyon tetszik egy kollégád és titkon mindig érdekelt, milyen a plátói szerelmed az ágyban? Vagy inkább arra vagy kíváncsi, milyen lehet Ö, akivel minden reggel találkozol a buszon? Megtudnád, hogy mi nem stimmelt a pároddal, aki már nem az? Lássuk…..

Kos – Március 21 – Április 20

Ha róla van szó, akkor lángol a lepedő. Természetesen ő a domináns, mindenből a legjobbat akarja kapni és ha ez nem történik meg, akkor tovább is áll. Szeret új dolgokat kipróbálni, fontos számára a kielégülés. Amellett, hogy nagyon az igényei és igazi szex-maximalista, szereti az érzelmi stabilitást is, tehát egy szexorientált kapcsolatban nagyon jól tudja magát érezni… Csak nehogy a párja féltékenységre adjon okot.

Bika – Április 21 – Május 21

Szereti a szépet, ezért ő maga is szép, egy két lábon járó vonzalom. A Bika az a kellemes egyveleg, amelyik amelett, hogy érzéki kifogyhatatlan bravúrokat rejt a tarsolyában. Nem véletlenül, hiszen sokszor a szexbe menekül a hétköznapi unalom és nyomás elől. Csábít, lenyűgöz, magával ragad és elröpít.

Ikrek – Május 22 – Június 21

Az Ikrek a sokoldalúságról híresek, ezért remekül váltakozik bennük a szeretkezés és a vad szex közti hagnulat. A tökéletes szexpartnert keresik, semmi többet, ha pedig ez megvan utána sikeresen elköteleződnek nem csak érzelmileg de szexuálisan is. Partnerüknek mindent meg akarnak adni és a lehető összes módon izgatni akarják, az összes érzékszervükkel… és ezt el is várja viszont.

Rák – Június 22 – Július 22

Szeretkezős típus, érzéki és szeret kötődni partneréhez. Fontos számára a bizalom, nem is tudja enélkül igazán elengedni magát. Az intimitás elengedhetetlen, szereti ha a partnere dominál, cserébe pedig lelkes tanonc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük