Sokaknak áthághatatlan akadály egy magas járda, egy másoknak romantikus lépcsősor, pár megállóra felszállni egy villamosra. Pedig joguk, hogy problémamentesen megtehessék és a többiek felelőssége, hogy élhessenek ezzel a joggal. Ezért állt ki egy csapat ismert hazai művész és cég. És Ön?
[mnky_ads id=”3811″]

Lépjünk, hogy léphessenek!

Eltérő életpályájú, vallású, beállítódású sportoló, művész állt össze, hogy

A Lépjünk, hogy léphessenek Egyesület

megkeresésére nem csak támogatást és odafigyelést kérjen Öntől, hanem politikai aktivitásra is buzdítsa. Nem egy párt, vagy oldal érdekében szólnak, hanem gondolkodásra, választásra buzdítják hallgatóságukat.

“Nem kérünk sokat. Csupán azt szeretnénk, hogy a fogyatékkal élő emberek is megkapják az esélyt az akadálymentes életre. Hogy az érintett gyerekek is játszhassanak a játszótéren, és iskolában tanulhassanak a kortársaikkal.”

A közreműködők: Alföldi Róbert, Földes Eszter, Halász Judit, Kálid Artúr, Kárász Eszter, Kiss Tibor, Kováts Adél, Lovasi András, Zala György, Kónya Klára, Ötvös Veronika, Kovács András, MagNet Közösségi Ház, Villa Bagatelle, Zila Kávéház, Krisztina Cukrászda.

A kezdeményezésük lényege, hogy Ön, kedves olvasó kövesse nyomon a pártok programját, adjon hangot a véleményének,  érezze, hogy Ön dönt és ezzel gyakoroljanak nyomást a politikára.

“Üzenj nekik, hogy változást érj el! Legyél képben!”

[mnky_ads id=”3811″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét