Ez igen! Sikerült megtalálni a gyengémet! De áruld már el, ezt a kompromittáló, megsemmisítő információt hogy sikerült kideríteni? Milliókért a titkosszolgálatok, a TEK és az AVH is beszállt a buliba? Kár volt rá pénzt költeni, elég lett volna megkérdezni a barátaimat.
[mnky_ads id=”10553″]

Kolléga!

Ők elmondták volna ingyen is. De, ha már kiderült, ha sikerült 10 táblámra ráragasztatnod a titkos csodafegyveretekkel, a Fidelitas csetlő-botló tagjaival, nincs mit tennem, mint bevallani!

Vége! Beismerem! BOHÓC VAGYOK! 😀

Kolléga! De miért nem szóltatok, hogy még ezt a plusz információt is szeretnétek látni? Ha szóltok, esküszöm ráírattuk volna a nyomdával, és akkor nem kellene kínlódni a szerencsétlen Fidelitaszos gyerekeknek, hogy rányalják mindezt, életveszélyes mutatványok közepette a plakátjaimra!
[mnky_ads id=”10552″]

Beismerem!

Igen, szeretek nevetni, és nevettetni is! BÁR RAJTATOK – ENGEDTESSÉK MEG – CSAK RÖHÖGNI LEHET! A gyomorbajos megszólalásaitokon, a szánalmas és piti kis plakátrongálásaitokon. Azon, ahogy rettegtek a törvényszerű bukásotok miatt, de még az összezabrált milliárdjaitokon is, hiszen közelít a perc, amikor visszavesszük az egészet!
Mert te, Kósa, Orbán és az egész gazember bagázs, nagyon rövid idő múlva már csak szégyenteljes folt lesztek a Magyar Köztársaság történelmében.

A MÚLT! De ezt nem kell kiragasztanunk sehova! Ezt tudja-érzi mindenki! TE IS!
[mnky_ads id=”10551″]
Mély szánalommal üdvözöllek:

Varga Zoltán, a BOHÓC! 😀

Varga Zoltán: Orbán és korszaka hamarosan csak egy kínos szégyenfolt lesz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét