Tudta, hogy Magyarországon nem csak az emberek között létezik az orbáni árok, de a szemét sem pártsemleges. Van keresztény nemzeti szemét, ami ibolyaillatú, és van a bűzös liberális szemét, ami persze undormány.

Szemét-ügy (szemét ügy)

A kormánymédia szinte minden szereplője átvette a 888.hu felvetését, – hiszen egy srófra járnak – miszerint a hétvégére lezárt és a népnek átengedett Szabadság híd reggelre tele volt kifejezetten liberális dúvadak által direkt szétdobált szeméttel.

„Lerongyolódott belvárosi liberális ifjúság (…) belvárosi vegán-hipszter-avolatte vonalon mozgó liberális ifjoncok”

– így jellemzi azokat a fiatalokat a 888 szerzője, akik péntek este a Szabadság híd lezárását kihasználva ott boroztak. A cikk képeket is közöl (persze forrásmegjelőlés nélkül), amelyen a szombat reggeli szemét látható, és hozzáteszi

„Így hagyták maguk után a hidat:”

Az ominózus képeket egy facebook posztból ollózták, mely írás szerzője büszkén vállalja, hogy fidesz-drukker:

A szemetelésen kibukó cikk alatti kommentekből:

“Miről beszélsz? Ez Magyarország, ill Budapest, aki átengedi egy hidját a szórakozásnak, a bulizásnak. Micsoda görény hozzáállás. Ezt a szemetet nem Magyarország produkálta, hanem a sok barom, aki nem takaritotta fel maga után a szemetet, amit majd a Fővárosi Közterületesek elvisznek a mi adó forintjainkból.”

“Kedves Bela Rez! Ha meghívlak magamhoz buliba, akkor te csinálsz majd képeket a buli végén, mielőtt még takaríthattam volna, aztán felteszed, hogy ilyenek a magyarok??? – korrekt! Kérlek készíts már néhány hajnali képet Párizsban, Londonan, Rómában …sorolhatnám egy szimpla hétköznapon, ahogy bokáig gázolhatsz a szemétben. Bár biztos azt is a magyarok csinálták… De kicsit vesd bele magad a vendéglátós-életbe, és nézz utána, mely nációk hagyják maguk után a legnagyobb mocskot éttermekben is, vagy éppen hogy viselkednek – ott is lehet általánosítgatni. Szerencsére az sem Magyarország, ahol a saját lakói próbálják lejáratni a hazájukat, vagy ugranak a koncra, hogy megint lehet másokat hibáztatni az egyéni felelősségvállalás helyett. Az is csak néhány korlátolt állampolgár.”

Így szemét(ügy)kedünk mi….

“Mindenhol ez van ahol sok ember összegyűlik. Az emberek 90%-a megissza a műanyag palackos üdítőt és otthagyja a palackot ahol már nincs rá szüksége. Igazából nem a műanyaggal van a gond a világban hanem az emberrel. Az óceánok se azért szennyezettek, mert szívószálat használnak a budapesti szórakozóhelyeken, hanem mert az óceánjárókról és a partokról a vízbe szórják a szemetet. tehát alapvetően az ember tehet róla nem a szemét. 100%-os szelektív gyűjtés esetén megszűnne a probléma.”

“A bejegyzés magyarázatra vár, hadd adjak: Szombat estére borozós kiülés volt meghirdetve itt a fb-on. Nagyon sokan voltak, csak úgy özönlöttek le éjjel az emberek a hídról, és még úgy is rengetegen voltak rajta.
Sok kuka van kinn, viszont teljesen tele voltak, mellettük is csak gyűltek az üvegek és a sörösdobozok. Az meg már talán mindegy is, hogy a maradék nem a kukákat veszi körbe, hanem szerteszét vannak a hídon.
Az az FKF nyomora, hogy sikerült már világosban ilyen képet készíteni. Nyomorék egy banda, fizetést alig adnak a munkavállalóinak.”

Nyár a Szabadság hídon

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét