LMP: a Fidesz egyéni képviselői csupán a korrupciós gépezet helytartói

A korrupciós gépezet helytartóinak nevezte a Fidesz egyéni országgyűlési képviselőit Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje, aki szerint a kormánypártok politikusai nem a helyiek érdekeit képviselik, hanem épp fordítva, a pártjukat képviselik a körzetükben.

Szél Bernadett vasárnap választókörzetében, Budakeszin tartott sajtótájékoztatót, amelyen állításait a helyi fideszes képviselővel példálózva támasztotta alá. Kijelentette: Csenger-Zalán Zsolt négy év alatt egyetlen egyszer szólalt fel a helyiek védelmében, és törvényjavaslatot is csak kétszer kezdeményezett választói érdekében.

Szerinte Csenger-Zalán Zsolt nem tett semmit a térséget hátrányosan érintő útdíj bevezetése ellen, vagy azért, hogy az M0-ás tervezett nyomvonala ne Budakeszi határában fusson, de Budaörsöt sem védte meg a büntetéstől, amelyet azért kapott, mert nem akarta az iskoláit az állam kezére adni.

Szél Bernadett szerint a fideszes jelöltek “változatos zsarolásnak” teszik ki a választókat, például azt mondják, hogy ha nem rájuk szavaznak az emberek, nem jönnek a források. Az LMP miniszterelnök-jelöltje, társelnöke szerint azonban semmi értelme sincs fideszes képviselőre szavazni, a támogatásokról úgysem ők döntenek, hanem a mögöttük álló oligarchák.

Velük szemben az LMP alapnak tekinti a helyi érdekek képviseletét – szögezte le az ellenzéki politikus.

(Forrás: MTI)

Kapcsolódó:

Szél Bernadett is 15 millió magyar miniszterelnöke kíván lenni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük