Az LMP megfenyegette Gémesit

Nem sikerült túl elegánsra az Új Kezdet és az LMP szakítása. Az LMP-ből megüzenték Gémesi Györgynek, Gödöllő polgármesterének, hogy az önkormányzati választáson jelöltet indítanak ellene.

Szakít az Új Kezdet az LMP-vel – ezt Gödöllő polgármestere, az Új Kezdet elnöke jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján. Gémesi György pártja és az LMP az április 8-ai választások előtt kötött megállapodást, közös programmal, közös miniszterelnök-jelölttel, illetve közös jelöltekkel indultak. Az utolsó csepp a pohárban Gémesi szerint az LMP etikai bizottságának a döntése volt, amely szerint Szél Bernadettet eltiltották minden pártisztség viselésétől a jövőben.

Gémesi György az ATV Egyenes Beszéd Kontrában péntek este leszögezte, hogy az Új Kezdet önállóan fog készülni az önkormányzati választásokra.

Azt is elárulta a műsorban, hogy 2019 után is szeretne Gödöllő polgármestere maradni. Csakhogy a sajtótájékoztatója után kapott olyan üzenetet, hogy akkor majd Gödöllőn is indul az LMP ellene, más pártokkal összefogva. A műsorvezető kérdésére megerősítette, hogy olyantól kapta az üzenetet, aki döntési helyzetben van az LMP-ben.

(Forrás: atv.hu)

Kapcsolódó:

Az LMP haláltusája? Szél Bernadettet eltiltották a pártelnökségtől, de…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük