Budaházy szerint a lopás, csalás nem elítélendő bűn, hanem erény

Egyre több olvasónk tisztel meg bennünket azzal, hogy emailban küldi el gondolatait. Szerkesztőségünk időről-időre szemlézi a beérkezett leveleket, majd egyet-egyet változatlan formában közread. Szabó Károly ezt írta nekünk Budaházy Edda gondolatainak kapcsán.

Tisztelt szerkesztők !

Büszke vagyok magamra, mert sikerült kiprovokálnom egy közismert Fideszes amazon véleményét a lopásról.

Mindenekelőtt leszögezem, a lopás bűn. Keresztény, de világi értelemben is. A Büntető Törvénykönyv a lopást 2-8 évig terjedő börtönnel sújtja. Súlyosbító körülmény ha a lopás szervezett formában követik el.

Budaházy Edda  ( A terrorcselekményekkel vádolt Budaházy György testvére – a Szerkesztő)

Ha az Orbán kormány azért “lop”, vagy inkább nevezzük tőkekoncentrációnak, hogy eltűntesse a baloldalt, hogy megszűntesse a lehetősegéiket, hogy a jobboldali embereket és vállalkozókat juttassa helyzetbe, akkor nem zavar. 2002-nem ezt tette és meg is vették kilóra az országot. Ha a nagytőkést Mészárosnak hívják és nem Joev Bloomnak, akkor nem zavar. Ha úgy tud “lopni”, hogy közben a gyerekem ingyen kap tankönyvet, jogsit, nyelvvizsgát, ha közben a számomra fontos és értékes nemzetstratégiai lépéseket megteszi akkor nem zavar. Amellett, hogy nincs is rá semmi bizonyíték, amellett, hogy ha zavarna sem tehetnék semmit és amellett, hogy tudom, hogy a többiek még sokkal többet lopnának, inkább megpróbálok örülni az eredményeknek. Arra a személyeskedő felvetésre, hogy a Budaházyak lopnak-e inkább nem is reagálok.

Ebből a véleményből világosan kiderül, hogy az Edda (tehát a Fideszesek többségének is) az agyát, lelkét és erkölcsét az Orbánizmus megmételyezte. Ugyanis a lopás az ő szemükben majdnem, hogy erénnyé válik. Mentik a maffia állam galád tevékenységét, mert « támogatja » (inkább úgy mondanám, hogy alamizsnát osztogat) a családjuknak. Elképesztő immoralitás. Azt tanácsolnám neked, kedves Edda, hogy ragadj tollat és írjad meg az Uniónak, az OLAF-nak, hogy végülis a lopás, csalás nálatok nem elitélendő, hanem üdvös tevékenység, és nem ti, hanem ők tévednek, mikor visszakövetelik az elsikkasztott pénzeket.

Tisztelettel

Szabó Károly

A magunk részéről csak ennyit teszünk hozzá:

Bayer melle teljes szélességével kiáll Mészáros és Tiborcz mellett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük