Lovasi András: ez történt….

Minden orgánum beszámolt Lovasi András balesetéről, melynek során egy ember kulcscsontja eltörött és két foga is bánta az ütközést. Lovasi közösségi oldalán írta le, hogy mi történt és ígért a továbbiakban tájékoztatást.

“Ez úton szeretnék mindenkit tájékoztatni a szerdai közúti balesetről, amelynek részese voltam.

Szerda délután a tegnapi, Vígszínházbeli dupla lemezbemutató koncertem főpróbájára mentem. A Dózsa György úton a Damjanich utcai kereszteződéséhez értem, amely – mint azóta tudomásomra jutott – közismerten balesetveszélyes helyszín. A kereszteződésben sajnos összeütköztem egy nekem jobb oldalról kihajtó szolgálati autóval, amelyben ketten ültek: a férfi sofőr és hölgy utasa. Az utas szerencsére nem szenvedett súlyosabb sérülést, a sofőrnek viszont sajnos eltörött a kulcscsontja, 3 foga pedig kitört. Itt nem szeretnék kitérni arra, hogy az ütközés kinek a hibájából történt, azt ugyanis a folyamatban lévő hatósági vizsgálat hivatott eldönteni. A vizsgálat eredményét és következményeit természetesen el fogom akkor is fogadni, amennyiben az én vétkességemet állapítja meg.

Amit viszont sokkal fontosabbnak tartok,

az az, hogy nyilvánosan is kifejezzem együttérzésemet a sérült családapával szemben, akinek gyógyulása , -mint ma telefonon elmondta nekem,-hónapokat fog igénybe venni, amely idő alatt mind neki, mind családjának egy nehezebb időszak következik.Felajánlottam a segítségemet ezen időszakra, és megbeszéltük , hogy személyesen is találkozunk a közeljövőben. Ezúton is kívánok neki gyors lábadozást(ami jó hír, hogy tegnap kijöhetett a kórházból), és mielőbbi teljes gyógyulást.

A sajnálatos esettel kapcsolatban ennyit szeretnék nyilvánosan közölni.

Köszönöm a sajtó korrekt bánásmódját, amely ebben a szituációban nagyon jólesett. A továbbiakban is tartanám magam ahhoz, hogy Facebook közlemények formájában tájékoztassam a nyilvánosságot, mivel majd minden orgánumtól megkerestek interjút kérni, amelynek nem tudok megfelelni, kivételt tenni pedig nem szeretnék.

Köszönöm a figyelmet.”

Háttér, ami a balesettől teljesen – vagy mégsem? – független

A Vígszínházban tartott koncert rendben lezajlott.

A vígszínházas koncert – két előadás volt: egy délután négyes és egy este nyolcas – azt mutatta meg, hogy egy ilyen módon fogalmazó vagy ebbe a keretbe pakolt Lovasi-műsor is érvényes és működőképes tud lenni. Azt éppenséggel túlzás volna állítani, hogy tökéletes produkciót láttunk: a délután négykor kezdődő koncertnek például volt némi enyhén csetlő-botló főpróba hangulata, és nyilván az előző esti autóbaleset sem tett rá az est főhősének hangulatára és koncentrációjára, de az egészen biztos, hogy a Lovasi-életműnek ez a fajta csoportosítása és prezentációja képes kikerülni az ilyen típusú koncertezés jellemző csapdáit, úgy is, mint modoroskodás vagy jópofáskodó személyeskedés. Vagy éppen az ásításra ingerlő unalom.

-foglalta össze a hvg.hu. A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük