Sorting by

×

Lovasi: “remélem, megérem hogy a NER (…) úgy megy a kukába, mint nemrég az alaptörvény szerzője”

Interjút adott a Magyar Hangnak Lovasi András, aki beszélt a raktárkoncertekről, megemlítette az SZFE-t és Pataky Attilát, illetve szidta a NER-t.

Nyitva-zárva….

444 szemléjéből kiderül, hogy Lovasi a vendéglátóhelyek nyitva tartását korlátozó intézkedésekkel kapcsolatban azt gondolja,

nem biztos, hogy a NER szája íze ellen van az, ami most történik ezekkel a családi vállalkozásokkal és a fesztiváliparban működő cégekkel. Könnyebb lesz szemezgetni közülük.

Raktárkoncert-eset

A zenész a raktárkoncertek kapcsán a Magyar Hangnak elmondta, hogy „egy hónapnyi jövedelmet jelentett, de csakis egy szűkebb elitkörnek”, de megfogalmazása szerint

a cél valójában az volt, hogy feltőkésítsék az Antenna Hungária körüli hang-, fény- és színpadtechnikát szolgáltató állami cégcsoportot.

Az egykori Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag együttes frontembere szerint minden célzott segítség csak növeli a szakadékot a NER-kompatibilis és nem NER-ista zenészek, zenekarok és piaci szereplők között, ami még annál is nagyobb kárt okoz, mint a járvány miatti leállás.

Ezért inkább az egész iparág felállását segítő kedvezményrendszer kellene, amely egyformán jó mindenkinek, ilyen például az áfacsökkentés, járulékcsökkentés.

Egyetem-cucc…

Lovasi szerint

„érdemes végignézni az oroszországi történéseket, mert tíz év lemaradással követjük őket, de gyorsulunk”,

majd hozzátette, úgy gondolja,

„a social media tavasszal várható szabályozása lesz a következő lépés, ezzel párhuzamosan a maradék egyetemi, közösségi helyek, fórumok beszántása”.

A pesti színházi világot az SZFE annektálásával lassú haldoklásra ítélte Orbán

– tette hozzá Lovasi.

A kérdésre, hogy kire gondolt, amikor arról írt, hogy

„vicces és szánalmas is, ahogy a Kádár-korban nagyot futó popművészek újra megtalálták az igazodási pontot, amikor hódolatukról biztosítják Orbánt”,

Lovasi azt válaszolta, Szikora Róbertre és Pataky Attilára.

Így hirtelen ők jutottak eszembe, mert mostanában ők szeretik a leghangosabban Orbánt meg a rendszert, de ne áltassuk magunkat, a ma rendszeresen szereplő előadóknak vagy a menedzsmentjüknek kivétel nélkül van valami személyes kötődése, elköteleződése a NER felé, ha öreg, ha fiatal

– fogalmazott a zenész.

Hová kerül a Lovasi-X?

 „….ha választás lesz, még az is lehet, hogy listán nem a Kétfarkúakra szavaz, mert hátha számít az az egy szavazat is”.

Mert „hiába vannak ellenérzései” az „nem mérhető azzal a permanens nyomasztó érzéssel, hogy mit jelent a NER-ben élni”.

„Remélem, megérem a bukásukat. Nem egy választási vereségre gondolok, hanem hogy a nagy mű, a NER, alaptörvényestül, holdudvarostul, mindenestül úgy megy a kukába, mint nemrég az alaptörvény szerzője”

– mondta Lovasi, aki a végén úgy fogalmazott:

„A végén azoknak se lesz jó, akik a hab tetején vannak, mert ezekben a rendszerekben mindenhol rossz. Pont, mint a pokolban.”

Forrás: 444.hu/propeller

figyu

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.