Lövés dördült Budapesten, lezárták a Soroksári utat, útban a TEK!

Lövés dördült egy épületben a Soroksári úton pénteken délelőtt, nem sokkal dél előtt.

Egy házban lőttek….

A Blikk információi szerint egy házból hallatszott a lövés. A Soroksári utat lezárták, úgy tudjuk, a TEK is útban van a helyszínre. A lövés a Soroksári út 84-es számnál dördült el.

Ahogy új információ érkezik, jelentkezünk!

Frissítés!

Az épületet átvizsgálva azonban nem találtak fegyverest, csupán egy lakásban magára hagyott kilencéves kislányt.

A Police.hu szerint a helyszínre érkező járőröknek a 38 éves sértett nő elmondta, hogy három férfi és három nő támadta meg, a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A sértett azt is megmutatta a rendőröknek, hogy a támadók merre menekültek el.

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, a rendőrség felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai már a helyszínen vannak. A támadók felkutatása folyamatban van.

Frissítés!

A rendőrség péntek esti közleményéből kiderül, hogy a IX. kerületi kapitányság nyomozói öt feltételezett elkövetőt – két férfit és három nőt – állítottak elő több Soroksári úti lakásból.

Egyikőjüknél találtak egy gáz-riasztófegyvert is, amit lefoglaltak.

A három nő és a két férfi ellen fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök mind az öt gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Egy hozzászólás itt: “Lövés dördült Budapesten, lezárták a Soroksári utat, útban a TEK!

  • 2019.09.27 - 12:38
    Közvetlen hivatkozás

    Elítélendő-nem vitás ! Azt is figyelembe kéne venni , hogy ki lőtt-mivel-és egyáltalán összefüggésbe hozható a lőterek építésével ?!…Ebben a formában , vagy álhír , vagy nagyon is célzatos….Így nem értelmezhető !!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük