Halálos lövöldözés Dunakeszin: kivégezte a családját, egy gyerek is áldozatul esett! - Városi Kurír

Sorting by

×

Halálos lövöldözés Dunakeszin: kivégezte a családját, egy gyerek is áldozatul esett!

A vasárnap éjjel 11-kor kiadott rendőrségi közlemény szerint Dunakeszi, Kisfaludy utcában ma este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Minannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, még a rendőrök kiérkezése előtt, magával is végzett. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

Hirdetés

Családi dráma

A Facebookon azt írják a közelben lakók, hogy családi dráma történt. Meghalt a nagymama, az anyuka és egy gyerek ki. A TEK állítólag lelőtte az elkövetőt. A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint az elkövető magával végzett, nem a TEK munkatársai lőtték le. A lövöldözés helyszínén élő ezt írta:

“5+2 lövés. Az utolsó 2 külön egymás után, mint egy kivégzés. Szomorú, hogy erre gondoltam, mikor számoltam a golyókat.”

-értesült a budapestkornyeke.hu.

Varga Zoltán Péter, a Pest Megye Közgyűlésének képviselője közösségi oldalán beszámolt arról, hogy

“…sikerült elérnem a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesét, akitől azt a tájékoztatást kaptam, hogy néhány percen belül hivatalos tájékoztatást adnak az eseményekről. Amint ez megtörténik, a jelen bejegyzést azzal is frissítem. Terjed a híre a közösségi oldalon a Kisfaludy utcában történt állítólagos lövöldözésnek. Miután egyre többen teszik fel a kérdést, hogy mi történhetett, néhány perccel ezelőtt mind a Dunakeszi Rendőrkapitányság, mind a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékeseinél érdeklődni próbáltam, egyelőre azonban sikertelenül. Kérem mindenki megértését, a rendőrség most telefonhívások helyett a munkáját végzi. Mivel éjszakás vagyok a kórházban, a helyszínre sietni nem tudok, de nagy valószínűséggel értelme sem lenne. Amint bármelyik illetékestől visszajelzést kapok, azt közzé fogom tenni oldalamon.”

Frissítés!

Bors most részleteket közölt a tragédiáról. Mint írják, információik szerint a férfi az utcán, vadászfegyverrel végezte ki először anyósát és volt párját, méghozzá egyetlen fejlövéssel. A durranás hangjára rohant ki a kisfia, aki azt kérdezte:

“apu, te lelőtted anyuékat?”

Ezután a férfi a lap szerint gyermekével is végzett.

Kapcsolódó

 

Halálos lövöldözés Dunakeszin: kivégezte a családját, aztán magával is végzett egy férfi - egy gyerek áldozatul esett!
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.