Sorting by

×

Luxor: hiba csúszott a gépezetbe, már délután kikerültek az esti nyerőszámok

Légy került a levesbe! A Magyar Távirati Iroda szombat délután már 16:41-kor kiadta a LUXOR nyereményszámait és nyereményeit, majd az MTI 21 perccel később visszavonta ezt a “hírt”.

Az élőként hirdetett műsor csak két órával később kezdődött, majd az MTI, mint ha mi sem történt volna 20:15-kor ismét kiadta a LUXOR nyereményszámait és nyereményeit.

Azaz pont ugyanazt a közleményt, amit véletlenül már 16:41-kor nyilvánosságra hoztak

A legendás bűvész Rodolfo nyilvánosan bevallotta, hogy “Vigyázat! Csalok!“. És hittünk is neki, meg nem is, hiszen, aki kíváncsi az illúzióra el is hiszi, hogy varázslatot lát.

Amióta létezik szerencsejáték, azóta létezik csalás is, mindegy, hogy pókerről, rulettről vagy éppen számsorsjegyről van szó.

Az állami szerencsejátékban természetesen jobban bízunk, mint a sarki “itt a piros, hol a pirosban!”

Ugyanakkor évtizedek óta tartja magát az az “urban legend”, aszfaltpletyka, hogy csalnak az ötöslottó sorsolásakor, már előre lehet tudni ki fog nyerni. Nem véletlenül halmozódik olyan sok hétig a nyereményalap, hogy azután egyetlen “nyerteshez” jussanak milliárdok.

Természetesen mi nem hiszünk ennek. Soha nem is hittünk!

Ám, amit szombat délután a saját szemünkkel láttunk az számtalan kérdést vet föl. Kezdjük azzal, hogy

a szombat esti Luxor sorsolás egy élő show műsorként van meghirdetve, azaz a képernyő előtt izguló szelvény-tulajdonosok valós időben követhetik nyomon a számok kisorsolását.

A Duna TV-n 18:45-től 19:40-ig tart az ÉLŐ SzerencseSzombat!

Mindössze két megoldás lehetséges

Az első szerint az MTI-ben hivatásos jósok dolgoznak, akik két órával a számsorsolás megkezdése előtt már pontosan tudták milyen számok és legfőképp milyen sorrendben jönnek ki. Sőt, a nyertesek számát és a nyereményeiket is tudták az utolsó forintig.

A másik megoldás, hogy becsapás az egész

Mármint az a része, hogy a Duna TV-n este háromnegyed héttől nem élő, egyenes adásban látjuk a számok kihúzását, hanem már egy felvételt adnak le, amit ÉLŐ-nek hazudnak.

Ez van feleim, egy újabb illúzióval lettünk szegényebbek.

Reagált a szerencsejáték Zrt!

figyu

átver

6 hozzászólás

 • 2020.12.13 - 07:21
  Közvetlen hivatkozás

  Valamikor a 90-es évek elején az egyik sajtó orgánum rövid hírben írta, hogy a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatóját valami Pongrácz nevűt emberrablók tartották fogva néhány napig. Az egyetlen követelésük az volt, hogy a sorsoló automatát cseréljék ki az övékre. A hír rövid időn belül eltűnt,viszont a sorsoló automata azóta is ugyanaz. Hm.

  Válasz
  • 2020.12.13 - 07:23
   Közvetlen hivatkozás

   Valamikor a 90-es évek elején az egyik sajtó orgánum rövid hírben írta, hogy a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatóját valami Pongrácz nevűt emberrablók tartották fogva néhány napig. Az egyetlen követelésük az volt, hogy a sorsoló automatát cseréljék ki az övékre. A hír rövid időn belül eltűnt,viszont a sorsoló automata azóta is ugyanaz. Hm. Ez az ötöslottó sorsoló automatája volt.

   Válasz
   • 2020.12.13 - 07:44
    Közvetlen hivatkozás

    Igen,a felvétel élő,csak a leadás nem!Hamarabb sorsolják a luxort!Meg lehet nézni a játékba küldési időpontokat!először a luxort zárják le a fogadásokat 14 órakor.Az egész szerencse szombat szerkesztet műsor….

    Válasz
 • 2020.12.13 - 10:37
  Közvetlen hivatkozás

  Azt tudni kell, hogy egyáltalán nem hirdetik élőnek a Luxort. Csak az ötös lottó előtt mondják, hogy élő. Az esti szerencseszombat eleje felvételről megy. Azt délután veszik fel. Egyszerű technikai oka van: ha probléma van a sorsolás alatt, túl sokáig tart az új gép feltöltése, ezzel kicsúsznának a műsoridőből. De ezeket csak az tudja, aki volt számhúzó jelölt a helyszínen. A Kenó sem élőben megy.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.