Trollkodni is csak okosan, szépen…. – Lyukra futott a Czeglédyre uszított “riporter”

Aki reggelente úgy akar kelni, hogy azért dörzsöli a tenyerét, hogy az adott napon minél több “célszemélyt” kipipálhasson az alázandók listájáról, majd megfáradva azzal a jó érzéssel térjen haza a családi körbe, hogy megtette, amit megkövetelt -na nem a Haza- a főnöke, nem árt, ha legalább a józan paraszti eszét -ahogy mondani szokás- magával viszi a melóhelyre.

Ha nem teszi, akkor könnyen így jár….

Arról már beszámoltunk, hogy Dr. Czeglédy Csaba lehet a soros “kilövésre jelölt” a főellenség, Gyurcsány Ferenc környezetéből. Legutóbb azzal találták meg a politikus-ügyvédet, hogy Ő maga az “Ördög ügyvédje”.

Nem sokkal ezután Czeglédy érdekes dolgot tapasztalt, amiről közösségi oldalán is beszámolt:

Feljelentése nyomán a rendőrség vizsgálódni kezdett…

Csütörtökön harcba lendültek a trollok és más effélék is

“Mivel a Fidesz számára rendkívül kellemetlen a megfigyelésem ügye – az meg főleg, hogy ennyire amatőr módon hajtották végre -, aktivizálták propagandistáikat, élükön a képen látható Bohár Dánielt (a Riporter).”

“Ahova csak lehet – jó sok trollt is bevetve – odakommentelgették, hogy meghamisítottam a Mazda 3-asról készített képen a rendszámot. Szerintünk az eredeti rendszám a PBT-076, ebből csináltam PRT-076-ot.

Ezek a szerencsétlenek még azt sem tudják, hogy az ügyfélkapun elérhető gépjármű nyilvántartásban szerepelnek a gépkocsik műszaki vizsgán készített képek, így pár kattintással ellenőrizhető, hogy a PBT-076-os rendszám egy régi Mazda 6-oshoz tartozik. (A két különböző autóról készített fotókat rátettem egy képre…)

fotó: Dr. Czeglédy Csaba facebook oldala

Ezek vagy ennyire ostobák vagy ennyire hazugok. Nem tudom, melyik a rosszabb.

Egyébként pedig úgy tudom, hogy formálisan a Fővárosi Főügyészség küldte rám a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot gazdáik kíváncsiságának kielégítése érdekében.
Ha ez tényleg így van, akkor ez egy újabb hivatali visszaélés a részükről….”

No para, holnap péntek, jöhetnek az új próbálkozások… Ja, és a “ma” sem ért még véget!

 

czeglédy

One thought on “Trollkodni is csak okosan, szépen…. – Lyukra futott a Czeglédyre uszított “riporter”

  • Ez egy Diktatúra és hatalom mániában szenvedő, beteg párt és vezetőjük, kétségbe esett vadászata a süllyedő mocsár közepén!
    Szánalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük