Maffiavezérek polgárháborúja Magyarországon

Micsoda szívszorítóan szánalmas világ az, amelyben a demokraták egyetlen reménysége, hogy az ország jövőjét kezében tartó két maffia vezérei nem békülnek ki egymással – írja közösségi oldalán Vásárhelyi Mária

A legnagyobb rettegés, hogy mégis kiegyeznek egymással

Ahol tehát az egymással szemben álló maffiák tartják kezükben az országot. Ahol a maffiakormány legyőzésének egyetlen esélyét az teremtheti meg, ha a demokratikus pártok “technikai szövetséget” kötnek a nemrégen még nyíltan neonáci párttal, hogy legyőzzék a jelenlegi szélsőjobboldali, az országot kifosztó, fasizálódó kormánypártokat. Olyan szövetséget, amelyből legerősebb pártként a taktikai okokból – feltételezhetően átmeneti időre – identitást váltó neonáci párt kerül ki, és diktálja majd a kormányalakítás feltételeit. És miféle “demokrácia” sülhet ki ebből?

Magyarország siratlak!

Kiváltképp mivel ugyanez a helyzet az egész régióban. Szlovákiát ugyanúgy a helyi maffia tarja a markában, mint Csehországot, Romániát, Lengyelországot vagy Bulgáriát. Csupa Eu-s ország, amelyekben a maffia megerősödését a hatalmas Uniós támogatások tették lehetővé. Ennyiben a térség lezüllesztése és fasizálódása egész Európa felelőssége.

Kapcsoló

A meggyilkolt újságíró utolsó befejezetlen cikke a szlovák POLIP-ról

Dávid-Barett Tamás: a Fidesz kétharmados győzelme után a klánok uralma erősödött meg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük