Frissítve! Az EMMI államtitkára méregdrága magániskolába járatja a gyerekeit

Sokat elmond arról, hogy egy állami vezető mennyire bízik meg a magyar állami iskolarendszerben, ha ilyen magániskolába íratja gyerekét.

Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára nyilvános Facebook-oldalán írta meg, hogy két gyerekét a SEK Budapest International Schoolba járatja. Ez az iskola az egyik legdrágább a magyarországi magániskolák közül, ahol a tandíj évente és gyerekenként körülbelül 2 millió forint.

Vagyis évente 4 milliót költ magán sulira annak a kormánynak az államtitkára, amely azt harsogja, hogy az állami közoktatás tökéletes. Csak mi véljük, hogy ez ellentmondás?

(Forrás: Facebook)

A Fidesz ajánlata: nép gyermekeinek közoktatás, az elitnek magániskola

A legtöbb szülő ha tehetné, kimenekítené a gyermekét a közoktatásból. Ennek költségeit azonban nem tudja megfizetni.

A pénz nem mindenkinek okoz gondot. Mint kiderült, az EMMI államtitkárának gyermekei például egy olyan magániskolába járnak, ahol közel 2 millió forintba kerül egy tanév.

Akinek van pénze magániskolára, az biztosíthatja a gyermeke jövőjét, mindenki másnak marad a tanárhiánnyal küzdő, lerohadt, a „Vigyázz!” és „Pihenj!” parancsszavakra megfelelő viselkedést tanító közoktatás.

Erről szól a Fidesz világa, ezt ajánlja az Orbán rezsim: magániskola és közoktatás, kiváltságosak és alárendeltek, a holnap vezetői és vesztesei, a fideszes elit és az általuk alattvalónak tekintett nép.

(Forrás: MSZP)

Kapcsolódó:

4325 tanár hiányzik az iskolákból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük