Mágikus szexhazugság – Az új normális

“Te leszel a feleségem! A gyerekeim anyja.” “Még soha nem éreztem magam így senkivel.” “Egész életemben rád vártam. Te vagy álmaim nője.” Ismerős? Ez ugyanis az új normális, szlogenek a szexre és hatalomra éhes predátorok kézikönyvéből, a legtöbb csaló modernkori csajozó trükkje. Az újkori fekete mágia.

A ragadozók háromféle típusával találkozhatunk:

  • A SZEXROBOT: aki nyíltan vállalja hitvallását: Élj a mának, just fun! Érzelemmentes hedonizmus és gépies partner cserélgetés beépített numeraszámlálóval.
  • A PRIMITÍV: aki azt hirdeti: “komoly kapcsolatra vágyom”- ami dekódolva annyit jelent, még a nyíltan kalandot keresőknél is gyorsabban akar szexhez jutni azzal a csellel, hogy elhiteti az áldozattal, a komoly kapcsolat belépője a szexpróba. A primitív előnye, hogy pillanatok alatt lelepleződik.
  • A MÁGUS: gonosz varázsló, aki szisztematikusan felépített stratégiával behatol életünk legvágyottabb dimenzióiba és elrabolja a lelkünket.

Jó esetben egy pitiáner csalóval van dolgunk,

szar, szocreál dumái egy pillanat alatt átlátszóvá válnak, és mi legyintve lerendezzük: rossz ajtón kopogtatsz, seggfej! Rosszabb esetben egy fekete mágussal kerültünk egy térbe, ami viszont nagyon szerencsétlen felállás, mert a mágusnak hatalma van felettünk.

Mi a lényege a mágikus hazugságnak?

Az, hogy a férfi, hatalmánál fogva ELRABOLJA A NŐ LELKÉT. A nő belép a kapun, a becsület, az adott szóban való hit kapuján, és többé nincs visszaút. Már be is szippantotta a feketemágia örvénye.

Mitől válik mágikussá a hazugság? Attól, hogy képes elhitetni: BÍZHATSZ BENNEM!

Pont, mint az állatvilágában: az őz nem tud szaporodni, ha veszélyben érzi az életét. A szimpatikus idegrendszer hatása, hogy azt a parancsot adja: MENEKÜLJ! A mágia viszont teljes biztonságot ígér, és ezáltal a túlélő ösztön kikapcsol.

“Te leszel a feleségem! A gyerekeim anyja!”

-hangzik a varázsige, a nő belelazul a helyzetbe, bizalma és elengedettsége révén odaadóbb, oldottabb, jobban teljesít az ágyban. Így válik az ígéret afrodiziákummá, az ócska átverés stimulánssá. A katarzist követően a csaló vállat ránt: a műsorváltoztatás jogát fenntartom! – Az esküvő elmarad, a varázsló felszívódik.

A férfiak genetikai kódja, hogy meghódítsák a nőt, bármi áron. Magyarán lehazudják a csillagokat is, hogy megkapják amit akarnak, elsősorban szexet. Azonban VAN EGY NAGY KÜLÖNBSÉG A RÉGI ÉS AZ ÚJ NORMÁLIS KÖZÖTT:

Mi volt régen a bevett hódítási norma?

Udvariasság, gesztusok, virág, bókok: szép a szád, a szemed… Ezen formulák nagyrésze mindig is hazugság volt, de a hazugság minősége napjainkra megváltozott. Míg korábban a szépség aránytalan mértékű felnagyítása volt a trükk (pl. “a leggyönyörűbb nő vagy, akit életemben láttam”), ezzel szemben most a hazugság egy nagyon mély és vágyott területet érint.

Lényege, hogy kihasználja a nők ragaszkodását és biztonságra való vágyakozását. A sok ígéret és az elköteleződés színlelése bizalmat eredményez, ami hamar elvész, a lelkes udvarló lelép, amint megkapja amit akart. És utána? Ott marad a nő kirabolva, bizalmától, álmaitól, terveitől megfosztva. A bűntett büntetlenül marad, a tolvaj eliszkol.

Mi adott hatalmat a mágusnak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük