Olyan ez, mint Claudia Schiffer! Van, akinek megvolt! Ja!

Hánemá’! Maguk sem? Lehetett vele szerezni 35+116 milliót! Az 151 milla, tesó, százötvenegy! Puszira! Egy kis lelemény, CtrlC-CtrlV, meg egy jó após! Ennyi!

Na? Most csorog a nyál, mi?

Nem akarom itt a feszkót kelteni, de olyan ez, mint Claudia Schiffer! Van, akinek megvolt! Ja!

Mert a papír szerint Budapest szívében valahol, ki tudja, talán a Nyugati tér környékén folyik ilyen ökoizé. Meg – bár ez nem szerepel a pályázatban – valójában a Váci utcában, a Kossuth téren, Debrecenben, Szombathelyen, mindenütt! Ott legelteti a sok marhát a Kedves Vezető, meg a még annál is kedvesebb veje. Ott, a dús fűben!

Jaaa?

Hogy most jártak arra, de ott nem látták a nyomát a 151 milliós ökogazdálkodásnak? Ott nem voltak marhák? Nem jó irányba bámulsz koma! A tükörbe kell nézni! Mi vagyunk azok! MI! Jó nagy marhák vagyunk! Mind!
És nem a szent családdal van a baj! Neeem! Ők ilyenek! Egy más idősíkban, más dimenzióban templomi perselypénzt rabolnának, parkolóautomatákat fosztogatnák. Az utcai vak koldus kezéből vernék ki az aprót! Autórádiókat lopnának! Itt és most az EU-s forrásokkal teszik ugyanezt! Szakmányba! Röhögve! Gátlástalanul! Hát mit várunk? De komolyan?

Frissítve! Kormányzati “itt a piros, hol a piros?”

 

151 millió forint!

Tudják mi ez annak a nagyképű, öntelt, kis pöcsnek, aki sorra nyer mindent, amit éppen nem a nemzeti mangalicaszerelő visz el? Ujjgyakorlat! Aprópénz, ami jó lesz tankolni, mert a Porsche, a BMW, a lófütty tudja, aktuálisan mi, zabál, mint az állat!

Maguk, mi, egy élet alatt nem rakjuk össze ennek a negyedét sem, bassza meg! A negyedét sem! Napi 8-10 órai robottal, kínnal sem! Ezek meg kastélyokat gyűjtögetnek, és két 13 milliárdos biznisz között, amit, nyugodjanak meg, mi fogunk a végén kifizetni, még lehajolnak a 151 millióért, pontosítok: MINDEN 151 MILLIÓÉRT, biztos, ami biztos!

Mi meg bámulunk, mint a barmok a szent család ökoizéjében, és csak kérődzünk csendben!

Ember!

Ami itt tobzódik körülöttünk, az nem politika, nem ideológia, nem kormányzás, mi meg nem öntudatos, 21. századi európai polgárok vagyunk! NEM! Nézzünk már egyszer tükörbe! Jó nagy marhák vagyunk! Mind!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük