Magyar állampolgárságú terroristát fogtak el Kassán

Nemzetközileg körözött, ukrán származású, de magyar állampolgársággal is rendelkező, terrorista férfit tartóztatott le a szlovák rendőrség különleges egysége.

Hogy mikor és hogyan jutott magyar állampolgársághoz nem tudni, de nagyon valószínű, hogy sok ukrán maffiózóhoz hasonlóan a letelepedési kötvények vásárlásával. (Köszike, Rogán, reméljük ő is sokat fizetett…)

Az ukrán férfi megváltoztatott néven, Vladimír G.-ként lakott már két éve a rendőrség mellett. Egyes információk szerint fegyverkereskedéssel foglalkozott, de részt vett rendőrök elleni támadásokban is.

Nyilvánosságra került a férfiről egy olyan kép is, melyen több személlyel együtt nehézfegyverzettel pózol. Állítólag rendőrségek, rendőrök elleni gránát- és gépfegyveres támadásokban vett részt. A szlovák hatóságok szerint rendkívül veszélyes bűnözőről van szó.

Az ügyészség szóvivője, Milan Filičko közölte: a férfit “emberöléssel való fenyegetés, túszejtés, szándékos testi sértés, terrorizmus, köztisztviselő elleni támadás és más bűncselekmények miatt körözték.”

Az elfogását a szlovák rendőrség több részlege hetekig készítette elő. A rendőrség információi szerint terrorcsoportokat láthatott el fegyverrel, ezért volt szükség a rendkívüli elővigyázatosságra.

(Forrás: Paraméter.sk)

Kapcsolódó:

Bűnözőket, sőt, terroristákat engedett be a magyar kormány

Orbán hazudik: pont a Fidesz hoz be pénzért veszélyes migránsokat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük