Magyar Idők beismerés: Hazudtunk – a múltidő felesleges…..

A 2018-as választási hajrában a Fidesztől nem túl távol létező napilap a magyar szügy formálása érdekében hazug állítást közölt Vona Gáborról. Ez még nem hír, előfordult mással is, de az, hogy ugyan bőven a voksolás után beismerték, – mert kellett – azért említésre méltó, hogy a kedves olvasó tudja a helyén kezelni a lap híreit.

Magyar Idők, a sánta eb

A sztarklikk.hu szúrta ki, hogy az alábbi nem címlapon közölt hírecske ütötte fel a fejét a portálon, amit teljes valójában közlünk:

“A portálunkon 2018. április 5-én „20 milliós luxusautóval kenyerezte le Vonát Simicska” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük, hogy Vona Gábor 20 millió forint értékű Audi A6-os autót kapott Simicska Lajostól. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Vona Gábor azt kérte, ne írassák át az autót a nevére, ezért az papíron Faragó Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom gyöngyösi kampányfőnökének tulajdonába került.

A valóság ezzel szemben az, hogy Vona Gábor Simicska Lajostól soha semmilyen autót nem kapott, a cikkünkben látható fényképen bemutatott szürke Audi, amely 2013-as évjáratú, és értéke a 20 millió forintot meg sem közelíti, soha nem volt Vona Gábor tulajdonában, azt soha nem is használta. Azt Faragó Tamás vásárolta meg Németországban 2017-ben, azóta is az ő tulajdonában van.”

Pártszokás

Emlékezetes, hogy az éj leple alatt, 23.59 perckor az MTI-n keresztül tett hasonlót a minap maga a magyar kormány:

Helyreigazítás Fidesz-módra

A „Kormányzati Tájékoztatási Központ Közleménye – Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére” címmel 2017. december 8. napján az Országos Sajtószolgálat honlapján megjelent közleményben valótlanul híreszteltük, hogy a Helsinki Bizottság pénzt keresett azzal, hogy feljelentette Magyarországot azért, mert Magyarország nem bánt megfelelően a bevándorlókkal.
Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy a Magyar Helsinki Bizottság több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Helsinki Bizottság nem keresett pénzt azzal, hogy eljárást indított a magyar állam ellen a menekülőkkel szemben tanúsított bánásmód miatt. A Magyar Helsinki Bizottság finanszírozása pedig a jogszabályoknak megfelelően átlátható.

2018. május 29., kedd 23:59″

Ehhez pofa kell! A kormány éjjel 23.59-kor adta ki helyreigazítását, amiért hazudott…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük