Ez a nap

Bruce Willist megvette egy magyar cég?

Az amerikai filmsztár Bruce Willis lehet a Hell energiaital reklámarca.

Nem cáfolták az értesülést

A napi.hu úgy tudja, hogy már készülnek a szupersztárral illusztrált plakátok és reklámfilmek, de az észak-magyarországi központú cég nem válaszolt a részleteket firtató kérdésekre. Igaz, a szikszói Hell Energy Magyarország Kft. pr-igazgatója nem is cáfolta az értesülést.

A cég képviselője azt írta: „A Hell Energy újabb mérföldkőhöz érkezett. Ehhez olyan globális kampányt tervezünk, amelynek az előkészületei jelenleg is folynak. Természetesen az aktivitásról és a kampányhoz kapcsolódó személyről/személyekről később pontos tájékoztatást fogunk adni. Kérjük a tisztelt kolléga türelmét és megértését, hamarosan jelentkezni fogunk a részletekkel. “

Sokmilló euróba kerül

Szakmai körökben elterjedt információ szerint a sztárt kétéves időtartamra köti megállapodás a Hellhez. Bruce Willis reklámarcát majdnem ötven országban láthatják a vevők. A megállapodás anyagi oldaláról sincs megbízható adat, csupán azt tudta lap kideríteni, hogy egy ilyen, kétéves reklámszerződés értéke egy világsztár esetében minimum egymillió euró, de ez csak egy országra érvényes. Az egész világra kiterjedő megállapodás – az ötven országra szóló szerződés ilyennek tekinthető – ára ennél jóval magasabb, vagyis az egymillió euró többszöröse lehet – írja a Napi.hu.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(Forrás: HVG)

About Author

Szólj hozzá!