Connect with us

Kerítésen innen

Magyar Péternél betelt a nyári hócipő: nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért feljelent

Bruck Gábor: Magyar Péter – hoz vagy visz?
Megosztás

Tegnap már pedzegettük, hogy érdekes módon több kormányhoz becstornázott média rendszeresen olyan információkhoz jut, -ha igaz az állításuk- amik elvileg nem publikusak. Ront a helyzeten, hogy ezek főleg „rendőrségi informátorra” hivatkozva kerülnek nyilvánosságra általában olyan esetekről beszámolva, amik tartalmáról később kiderül, hogy kreált álhírről volt szó, ám addig –ez sokszor éveket jelent– beleivódnak a „köztudatba”, rombolva a „célszemély” renoméját.

Belehúztak a fiúk….

„Ma az aljas, hazug fideszes propaganda egy olyan szintet ért el, amire nincsenek szavak. Eddig is lehazudták már névtelen forrásokra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva a csillagokat is az égről az elhíresült bulival kapcsolatban, de ma újabb szintet léptek”

-írta felháborodott posztjában Magyar Péter.

„Ma már azt állítja Rogán Antal médiája, hogy én kiskorú lányokat zaklattam, fenyegettem és különböző ajánlatokat tettem nekik és erőszakosan léptem fel.

Olyan szavakat és mondatokat adnak a számba, amiket én soha nem mondtam. Név nélküli szereplőket (pl. egy édesapát) idéz a cikk, akire hivatkozva egy kitalált történetet adtak elő.

A valóság ezzel szemben az, hogy a már ismert helyen mintegy fél órát táncoltunk és szelfiztünk jókedvűen egyetemistákkal (hölgyekkel és fiatalemberekkel közösen).

Ennyi történt, minden más hazugság, abból, ami a Ripost című szennylapban megjelent, egy árva szó sem igaz. Ahogy a korábban megjelent “beszámolókból” sem sok.

 

Ugyan nem szeretném az értékes időt jogi eljárások indításával tölteni, de

egy ilyen aljas lejárató anyag kapcsán nem tehetek mást, mint, hogy az összes olyan médium főszerkesztőjét feljelentem holnap nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, amely az említett cikket lehozza, vagy hivatkozik rá.

Ahogy már korábban elmondtam, felvételeink vannak az ominózus estéről, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk. Illetve az érintett fiatalok közül is többen megkerestek azzal, hogy szükség esetén tanúként megerősítik, hogy a cikkben foglaltakból egy szó sem igaz. Nyilvánvalóan azért fordul ilyen aljas eszközökhöz a fideszes médiagépezet, mert pontosan látják a választások utáni friss közvéleménykutatási adatokat, amelyek egyöntetűen a TISZA Párt további erősödését mutatják”

-zárul a bejegyzés.

Szerző