Connect with us

Voks 2024

Magyar Péter „köteles beszéde” – Várjuk az érintett reakcióját

A vadászkamara "őszinte értetlenséggel" konstatálta a "vadászati tematikájú, egésznapos gyerekfoglalkozást”
Megosztás

Az időpont 2002 júniusa, a helyszín a Magyar ATV Közhang című műsorának stúdiója. Két ifjú embert hívott meg Juszt László a műsorába, nevezzük őket Péternek és Ágoston Sámuelnek. Mindketten fiatalok, Péter még szemüveges és egyetemista, Ágoston Sámuel feje pedig még teli hajjal. A téma, hogy az akkori miniszterelnökről, Medgyessy Péterről kiderült: SZT-tiszt, azaz, III/II-es volt az „átkosban.”

Magyar – Mráz

Pétert és egykori gimnáziumi osztálytársát, az azóta Nézőpont igazgatóvá avanzsált Sámuelt kommentálni hívták a Közhang műsorába. A felvételen hallható, amint egy felháborodott női hang bűnről beszél és megbánásról, meg arról, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök nem írhatja ki az arcára, hogy megbánta a bűneit. Talán táblát akaszthatna a nyakába, tette hozzá.

„Vagy, kötelet a nyakába”,

-mondta erre csak úgy, maga elé, Péter.

Ez már kövérlászlói magasság, ilyet leginkább ő tudott mondani, ő is csak akkor, amikor rossz kedvében volt. Mondhatta volna a Péter például azt is, hogy Árad a Tisza, vagy valami hasonlót, de épp nem az jutott az eszébe, hanem, hogy kötél kellene Medgyessy nyakába.

Ez Mráznak is durvának tűnt

Ne!

– mondta erre a stúdióban és a felvételen Ágoston Sámuel. Rosszallás volt a hangjában, és riadalom. A kötél, amit elképzelt Medgyessy nyakán, már neki is sok volt. Nem szerette Medgyessyt, ő már akkor is Orbánért rajongott, ám a kötél nem az ő világa.

A fenti történet egyik hőséből idővel kormányközeli közvélemény-kutató lett, a másikból pedig messiás.

A Péterhez hasonlóan minden vitától távol maradó Dajcstomival szólva:

Ennyi.

VIA Hírklikk

Egyelőre nincs Magyar-riposzt

A Tisza párt alelnöke egyelőre nem reagált a fentiekre, úgy tűnik leragadt Rogán Antal és Deutsch Tamás vegzálásánál, hiszen legutolsó Facebook-posztjai a hétfői kampányállomásai mellett erről tanúskodik.

„Tegnap kiderült, hogy Rogán Antal a békemenetről egyenesen egy Londonba repült egy magángéppel a BL-döntőt megtekinteni a családjával és egy luxusszálloda 3,5 millió forintos elnöki lakosztályában szállt meg. A miniszter az újságírókat azért kérte számon, mert nem tartják tiszteletben a magánéletét és a gyermekeit. Rogán Antal az, aki a propaganda és a titkosszolgálatok korlátlan uraként senkinek a magánéletét nem tartja tiszteletben.

Az utóbbi 3 hónapban a propagandistái és a titkosszolgálatok segítségével bűncselekmények sorát elkövetve próbált engem lejáratni a magánéletemen keresztül. És most is éppen ezt teszi.

Mivel a fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban éppen

azt terjesztik, hogy én drogos lennék, bejelentem, hogy csütörtök reggel drogtesztnek vetem magam alá Budapesten és felszólítom a Fidesz listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy és hozzám hasonlóan, legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét.

Én eddig semelyik politikus magánéletében nem vájkáltam, mert a TISZA Párt álláspontja szerint, mindenkit megillet a magánélet szentsége,

de ha a Fidesz és személy szerint Rogán Antal úgy kívánja, akkor ezen tudok változtatni.

Szerző