Connect with us

Voks 2022

Magyar Péter: most biciklivel próbálok a tankok között surranni, néhány golyót már belém eresztettek, de nem találták még telibe

Magyar Péter: a Szocialista (DK) - Fidesz nagykoalíció is kevés volt, az Alkotmányügyi Bizottság nagy többséggel alelnökké választott
Megosztás

Nagy interjút adott Magyar Péter a Magyar Hangnak, amiben többek között  arról beszélt: „nyilvánvaló, hogy a propaganda össztűz alá veszi a pártunkat, a választási bizottság pedig mindenféle kifogásokat emelhet, adminisztratív eszközökkel megakadályozhatja az indulásunkat.”

Innen is üzenem a hatalomnak:

ha ezzel próbálkoznak, akkor nem 300 ezer ember fog összegyűlni a Parlamentnél. Én ugyan békés ember vagyok, de lehet, hogy az a tömeg már kevésbé lesz békés és megértő – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Magyar Péter. A NER-rel szembeforduló politikus úgy fogalmazott, hogy ő most biciklivel próbál a tankok között surranni, néhány golyót már belé eresztettek, de nem találták még telibe.

Akik még úgy gondolják, gyanús ez a Magyar Péter, kérem, gondolkodjanak el, valóban az az érdeke az országnak, hogy ez a rendszer fennmaradjon?

– mondta. Magyar Péter beszélt arról is, hogy az EP-választáson nagy kérdés, hogy mennyit veszít a Fidesz. A korábbi eredményeiket tekintve, ha 45 százalék körüli eredményt hoznak, az már kudarcot jelent, 40 százalék alatt pedig totális vereséget könyvelhetnek el.

Akkor Rogán Tóni már másnap repülne, de beleremegne az egész kormány

– mondta, hozzátéve, hogy azon sem lepődne meg, ha a Karmelitában már lenne olyan terv, miszerint néhány héten belül előre hozott választásokat írnak ki.

A teljes interjút olvassa el a Magyar Hang portálján!

VIA:M.H.

Előzmény

magyar péter

Szerző