Connect with us

Kerítésen innen

Magyar Péter (nektek csak focistafeleség): Kedves Gábor és Tóni, tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől!

Magyar Péter (nektek csak focistafeleség): Kedves Gábor és Tóni, tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől!
Megosztás

Magyar Péter szerda reggel fogta a telefonját és sms-t írt Kubatov Gábornak és Rogán Antalnak, -Ő tudja, hogy miért ennek a két embernek!- megfogalmazása szerint a „méltóságteljes március 15-i megemlékezés” érdekében.

Úgy tűnik Magyar Péter arra készül, hogy incidensek zavarhatják meg március 15-i rendezvényét, ami pénteken délután lesz az Andrássy úton. Már sms-t is küldött emiatt Kubatov Gábornak és Rogán Antalnak.

“Tisztelt Alelnök Úr, Kedves Gábor! Tisztelt Miniszter Úr, Kedves Tóni!

Ahogy az jól ismert előttetek, március 15-én 15.00 órakor ünnepi rendezvényt tartunk az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház között. Szándékaink szerint a megemlékezésünk méltóságteljes tisztelgés lesz a márciusi ifjak előtt, amelyen útjára indítjuk azt a középen álló politikai erőt, amely aktív, megvesztegethetetlen és eltántoríthatatlan szereplője lesz a NER megdöntésének és a hazánk visszavételének.

Tisztelettel kérlek és egyben határozottan felszólítalak Benneteket az ország nyilvánossága előtt, hogy tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől.

Ne próbáljátok se a szolgálatok útján se szervezett huligánok segítségével megzavarni vagy provokálni a több tízezer ünneplő honfitársunkat!

Ismerünk Benneteket, ismerjük a módszereiteket,

nyilvános csoportokban már most láthatóak az előkészületeitek, amelyekről természetesen tájékoztatjuk a rendőrséget és a rendezvény biztosításáért felelős biztonsági céget. Pontosan tudjuk, hogy az áll az érdeketekben, hogy a hazai propagandasajtótok az esetleges rendbontásokról tudjon “tudósítani” a rendezvény valós tartalma és üzenete helyett.

Mi az emlékezés előkészítése során – ellentétben veletek – sem Kubatov-listát, sem adófizetői pénzből szervezett telefonos mozgósítást, sem szervezett buszos utaztatást nem alkalmazunk, a célunk “csupán” egy békés rendezvény megtartása. Kérem, hogy tiszteljétek meg mind a márciusi ifjak emlékét, mind a honfitársaitokat azzal, hogy a saját rendezvényetekre koncentráltok és hagytok minket békében, méltóságteljesen ünnepelni.

Ha bármilyen provokáció történik a rendezvényünkön, mindenki számára világos lesz, hogy ti vagytok a felbújtók vagy a megrendelők.

Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!

Magyar Péter (nektek csak focistafeleség)”

A hozzászólásokból…

„Nagyon várjuk már a változást,mert egyre élhetetlenebb itt Magyarországon élni! Látjuk hogyan urizálnak, dőzsölnek pazarolnak,az ország vezetői,nekik semmi sem drága közpénzen!”

„Gratulálok Péter, így kell ezt csinálni! Mindent a nyilvánosság előtt! Legyen ez a nap valami újnak a kezdete!”

„Korrekt. Nem félünk ?.Kulcs a prevenció.”

„A zászlobontáshoz-,az emelkedett lelkületű rendezvényhez méltó, ugyanakkor határozott állásfoglalás!”

„Respect !!!! Én Ausztriából kívánom, hogy minden Superül sikerüljön és kezdődjön már el valami, normális Élhető Magyarországot Mindenkinek !!!!”

„Így kell ezt csinálni. Előre vetíteni a várható dolgokat, így nem lesz hihető az utólagos önmosdatás a kormány részéről. Viszont valószínűleg Tóni és a gazdája összenéznek és röhögnek egyet. Biztos vagyok benne, hogy már izzítva van az összes kormányközeli sajtó, internetes oldalak és a Megafosnak is ki lett adva a parancs, hogy mit hogyan kell csinálni és közölni. Ahogy szokták, a rendezvény előtt 1 órával fotóznak, amikor még csak gyülekeznek az emberek és serényen posztolják röhögve és cinikus szöveggel, hogy alig volt kint pár libsi. Arra is lehet számítani, hogy a Farhát Ádám is ott lesz, hogy provokálja az embereket. Ő arra játszik, hogy valaki megüsse és kicsapva a műhisztit tudjon azonnal szaladni a rendőrséghez és terjeszteni, hogy a baloldal milyen agresszív.”

„Sajnos már most tuti beépültek, s nem a rendbontók a legveszélyesebbek, hanem az alvó ügynökök. Nagy tanulság legyen a rendszerváltás, amikor az új pártokban ott voltak a III/III-as téglák. Az első szabadon választott parlamentben is nyüzsögtek. Nekem egyszer egy rendőri vezető feltette a cinikus kérdést: mit gondol, ki csinálta a rendszerváltást? Hát az állambiztonság!”

„Az ilyen ruszki maffiamódszerek egyik legjobb ellenszere a nyilvánosság. A kirendelt huligánok nem szeretik a kamerákat.”

Szerző