Connect with us

Voks 2024

Magyar Péter nem pihen, megint altesten rúgta Orbánt

Magyar Péter
Megosztás

Az utóbbi napok történései után talán lelkesebben számolnánk be a magát „az ellenzék vezetőjének” tituláló Magyar Péter legújabb bejegyzéséről, de ami tény, az tény, és most valóban arról beszél.

Úgy látszik, a hatalomnak már a szaga is deformál

Bevezetőben csak annyit, hogy a választás óta eltelt időben, tudjuk be a fáradtságnak (is), meglepően sok rossz lépése volt  a legfrisseb politikusunknak. A Tisza párt informális vezetője eltekintve a botránytól, amibe egy szórakozóhelyen keveredett és amit fogjunk fel úgy, hogy nem sikerült egyik percről a másikra szerepet váltani,  a politikus legutóbb egy EU-s munkareggeliről beszámolva a magyar ellenzék vezetőjének titulálta magát, holott e percben ő még „csak” az ellenzék  legerősebb pártjának a vezetője. Magyar eddigi pályafutása azt mutatja, legalábbis országjárásán ezt bizonyította, hogy nagyom gyorsan tanul a saját hibáiból és vetkőzi le azokat. Reméljük ez a képesség a további útján is elkíséri, mert tragikus lenne az országnak Orbánt esetleg egy fiatalabb reinkarnációjára cserélni 2026-ban.

„Orbán Viktor hazugságai…

Mai hír, hogy a magyar kormány támogatásával Mark Rutte volt holland kormányfőt választották a NATO főtitkárává. Ő az, akit Orbán Viktor holland fickónak nevezett és azt mondta, hogy biztosan nem fogja támogatni a megválasztását.

  • Orbán a kampányban végig azt hazudta, hogy a NATO háborúba akarja taszítani Európát és Magyarországot. Aztán a választás után, a NATO főtitkár jelenlétében ezt is visszavonta. Azóta már a háború ellenes plakátokat felváltották a toborzó hirdetések.
  • Orbán azt is állította, hogy Manfred Weber, a Néppárt elnöke vissza akarja állítani a sorkötelezettséget. Erről is kiderült, hogy hazugság. A valóság az, hogy a fideszes Kövér László és a KDNP szerette volna ezt elérni.
  • Orbánék azt állították a választás előtt, hogy a konzervatív frakcióba fognak beülni az Európai Parlamentben. Mostanra kiderült, hogy nem csak a Néppártban, hanem a konzervatívoknál sem látják szívesen az Unió legkorruptabb kormányát. Jelenleg a fideszes európai parlamenti képviselők Brüsszelben bóklásznak és várják, hogy legalább néhány szélsőséges vagy levitézlett politikus szóba álljon velük.

Megérte, Miniszterelnök Úr?

-írja közösségi oldalán a politikus.

magyar

Szerző