Connect with us

Kerítésen innen

Magyar Péter: Rogán Antal, mi a haditerv következő pontja?

magyar péter, rogán antal,
Megosztás

Lassan tényleg Oroszország szintjére jut a rogáni propaganda gépezet és az egész kormány.- kezdi vitriolos bejegyzését Magyar Péter,  az őt lejáratni szándékozó kormánypropaganda legutóbbi időszakának  kilométerköveinek újabb értékeléséről.

Propaganda név és arc nélkül

Először azzal hazudják tele a sajtót, hogy fiatalkorúakat zaklattam egy olyan szórakozóhelyen, ahova egyébként 18 év alattiak be sem tehetik a lábukat. Az sem érdekli őket, hogy egy jó hangulatú táncon kívül semmi nem történt az egyetemisták és köztem. A hölgyekkel nem is beszéltem érdemben. A propaganda név és arc nélküli tanúkkal felépít egy önmagának is ellentmondó mesét az apjukkal bulizó (sic), zaklatott lányokról.
Aztán most megfizetnek egy hölgyet, aki előad egy újabb mesét arról, hogy vele is erőszakoskodtam. Amiből megint egy szó sem igaz. Olyan mondatokat adnak a számba, amiket én soha senkinek nem írtam és mondtam. Egy nap után kiderült a hölgyről, hogy fideszes önkormányzati jelölt volt…

Kompromittáló fényképek?

Közben hetek óta azzal fenyegetnek, hogy kompromittáló fényképeket hoznak nyilvánosságra, nem csak rólam, hanem a volt barátnőmről. Többek között olyan – egyébként vállalható – régi fotókat, amiket én soha senkinek nem küldtem el és ráadásul már hónapokkal ezelőtt töröltem a telefonomról. Ebből egyértelműen következik, hogy a titkosszolgálat segítségével korábban is feltörték a telefonomat és mindenféle bírói engedély nélkül arról adatokat tulajdonítottak el. Tegnap már az egyik, orosz propagandát népszerűsítő Rogán troll nyilvánosságra is hozott egy ilyen fotót (ami egyébként egy konditeremben készült). És hogy mi lehet a következő lépés? Újabb, valódi és hamis (mesterséges intelligenciával módosított) képekkel próbálnak majd lejáratni, sőt, ha igazán profik, akkor úgynevezett ‘deep fake’ videókat fognak kreálni rólam.

Kontraproduktívak

A volt feleségem felhasználásával indított első aljas támadást a sikeres március 15-i demonstrációnk idejére időzítették. A következő hazugságcunamit az őket is meglepő, elképesztő választási eredményünk utánra. Most pedig itt a harmadik, amikor épp úton vagyunk Kijevbe a magyar emberek adományaival az orosz rakétákkal megtámadott ukrán gyerekekhez.
Rogán Antal, mi a haditerv következő pontja?

A továbbiakban Magyar Rogán után felkérdezi gulyás Gergelyt is aki nem mellesleg egyik fia keresztapja, derül ki a posztból.

(A teljes poszt itt olvasható.)

Minden Magyar Péterről archívumunkból.

Szerző