Magyar szemétszállítás a Holdra, avagy újra lesz vasárnapi boltzár ….

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartott Trócsányi László igazságügy miniszter, Gulyás Kussoljatok Komcsik Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, Deutsch Tamás uniós képviselő, valamint Konrát Károly BM államtitkár a közvéleményt érdeklő legújabb kérdésekről.

Ennek során Trócsányi üdvözölte a Kúria döntését,

amelyben felmentették a garázdaság vádja alól László Petra volt riportert, aki a vád szerint a karon ülő gyermekét tartó, migráncs, szír futball edző felé rúgott. Az indokolás szerint nem volt olyan kirívóan erőszakos magatartás, amely alkalmas megbotránkozás keltésére, csak rendzavarás szabálysértése valósult meg, ami viszont elévült.

A miniszter jelezte, már felvette vele a kapcsolatot Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. Ugyanis az utóbbinak telefonált Amerikából egy bizonyos Chuck Norris nevű B kategóriás színész, hogy szeretne együtt filmet forgatni László Petrával. Ugyanis eddig még neki se sikerült élő videóban olyan gyorsan lerúgni senkit se, hogy azt a bíróság később ne vegye észre a filmen. Norris egyidejűleg megkérte Vajnát, adja át Lászó Petrának, hogy meghívja a saját dozsójába főállású karate oktatónak.

A Zöld Híd Nonprofit Kft bejelentette,

hogy 116 településen nem tudja elszállítani a szemetet, mert a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. nem teljesítette az eddigi díjait sem, ezért a kft nem tudja kifizetni alvállalkozóit, dolgozóit. Konrát felháborítónak nevezte, hogy a kft nem látja el szerződésben vállalt kötelezettségeit, az egész ügy csak kommunista provokáció.

Az igazi szemét-sztori – Nem oda, Buda!

Azon újságírói felvetésre, hogy a Zöld Híd miből fizesse ki a szállítást végző dolgozóit, és vállalkozóit a jövőben, azt válaszolta, hogy ez is csak álprobléma. Mert a kormány eddig is minden szart megetetett a néppel, a dolgozók zabálják fel a szemetet, és akkor élelmiszert se kell vásárolniuk. Így nem kell annyit boltba menni, ezért újra bevezethető lesz a vasárnapi boltzár, amiért a szakszervezetek küzdenek. A kormány tehát csak a magyar emberek érdekeit védi Brüsszel ellen amikor a rezsit csökkenti!

Rengeteg remek, a nép jólétét szolgáló ötlete volt még a miniszternek, kattintson és olvassa!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük