Kövér László nem igazi magyar! Magyarok Istene! Mi lesz így velünk?!

Akárhonnan nézem, engem már végképp leírtak saját hazám vezetői. Hiába születtem Budapesten, hiába ismerem jobban az anyanyelvemet, mint a magyarkodó, magyarságukat melldöngetve bizonygató vezető fideszes politikusok, én már csak egy balliberális Soros-bérenc vagyok, aki – eléggé el nem ítélhető módon – ateista egy kereszténységét fennen hirdető, állítólag mélyen hívő országban.

És most itt az újabb, megbocsáthatatlan bűnöm:

két gyerekem és három unokám van. Holott

„nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt”

– mondta Kövér László.

Sehol egy unoka!

Bevallom, ez a kijelentés annyira megviselt, hogy nem voltam rest, utánanéztem, mi a helyzet azzal, aki ezt a kijelentést képes volt hangoztatni. Hála az internetnek, hamar megtudtam, hogy Kövér Lászlónak három gyermeke van (ezzel lekörözött, de nincs négy utódja, mint ahogy azt elvárná az igazi magyaroktól). A két fiú 1988-ban illetve 1989-ben született, míg a lánya 1994-ben. Mindhárman abban a korban vannak, hogy már igazán megajándékozhatták volna édesapjukat a minimálisan elvárt kilenc unokával. Ám ők sem igazi magyarok, mert egyiküknek sincs egyetlen gyermeke sem.

Ám mégis az a legfőbb dilemmám, hogy miként leszek képes földolgozni, hogy nem igazi magyar a házelnökünk, hiszen nincs egyetlen unokája sem. Mert hogy a házelnök szerint én nem vagyok igazi magyar (meg még sokan mások), azt túléli ez az ország. De hogy a Parlament elnöke sem az?! Magyarok Istene! Mi lesz így velünk?!

 

Körmendi Zsuzsa

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük