Németh Szilárd Fidesz-alelnök örömmel és büszkén jelentette, hogy Csepelre – szűkebb hazájába – felújított tüdőgondozót gründolt össze. Olyan „magyarosra” sikerült a dolog, mert a falak valóban ki lettek festve, de röntgengép nincs a rendelőben – adta hírül a csepeliek.blog.hu.
[mnky_ads id=”3427″]

Hiátus

Egy elkeseredett beteg  keresett meg. Elmondta, hogy egészségügyi panaszával felkereste a nem rég felújított csepeli tüdőgondozót.  A szakorvos mellkas átvilágítást tartott indokoltnak. Beküldte a Görgey téri rendelőbe, ahol elvégezték az átvilágítást és lemezen megkapta a képet. Ezzel visszaküldték a tüdőgondozóba, ahol kiderült, hogy a lemezen kapott kép nem alkalmas a diagnózis felállítására.

Az orvos megsajnálta a sántikáló beteget, ezért kényszermegoldáshoz folyamodott. Leküldte az asszisztensét a pincébe, hogy a beteg régi negatívját keresse elő a tasakjából, mert talán azt az ablaküvegre téve, összehasonlíthatja a képernyő használhatatlan anyagával. Így próbált valamit kisilabizálni a doktor. Egy hetes antibiotikum kúra volt az orvos döntése, aminek hatását újabb átvilágítással kontrollálná. A megadott nap reggelén a beteg fegyelmezetten megjelenik a röntgennél, és meglepődve látja, hogy csak délután fogadnak betegeket. Igen ám, de délutánra már várja a szakorvos a leleteket a tüdőgondozóban. Elkeseredettségében hozzám fordul és azt kérdezi:

1.) Ha tudják, hogy rossz a röntgengép, miért nem javíttatják meg? “

2.) Miért nem működik a röntgen, úgy mint régen, egész nap?

3, Miért mondják, hogy felújították a tüdőgondozót, ha a lelkét a röntgengépet kifelejtették belőle?

A beteg a választ is megadja! Azért, mert itt semmibe veszik a beteget, meg a teljes csepeli lakosságot.
[mnky_ads id=”3427″]
Szobrokra, krumpli osztogatásra, SZTK-s televíziókra, luxus játszóterekre, keresztekre, ünnepségekre van pénz, a betegekre, rászorulókra meg nincs!

Néhány napja újra találkoztam az illetővel.

Megkérdeztem, hogy sikerült-e orvosolni a panaszát? Dühös nézés volt a válasz! Kisvártatva, – mire lenyelte a polgármestert szidalmazó káromkodásait – elmondta, hogy bement a hivatalba! A portai testőr azonban nem engedte meg neki, hogy a polgármester színe elé járuljon. Mikor telefonon akart időpontot kérni a találkozóra a polgármesteri titkárságon, akkor azt mondta az őr, hogy csak kedden és csütörtökön lehet kettőtől négyig, ezért azt ajánlja, hogy távozzon!

A kerületvezetők elérhetetlenek? Hát így szolgálnak ők a fejenkénti havi egymilliós közpénzből?!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala
[mnky_ads id=”3806″]

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. a hombárfejű orbánszoppancs azt már nem merte felvállalni, hogy valamelyik “nemzeti11” falábúnak még egy hónappal többet kelljen a botfallpályán csetleni-botlania, mire összejön egy újabb Lamborghinire való – csak azért, hogy a tüdőgondozóban legyen rögönygép is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét