Magyarország! Én nem így szeretlek….

A 2018-as Pride felvonulás extra atrocitás nélkül lezajlott – mondhatnánk, ha így lenne. Annak, akit vegzáltak, igenis nagy trauma volt. Az oktalan gyűlölet beleette magát a lelkekbe, minden ok nélkül kipattan és tarol.

Csak 14 éves és még romlatlan….

A közösségi oldalak pozitívuma, hogy sokakhoz eljutnak, a megtörtént eseményekből és a rájuk reagáló kommentekből szociológiai felmérést lehetne készíteni, aminek az alábbi eset kapcsán mélyen lesújtó lenne az eredménye.

2018. Magyarország

Az alábbi nyilvános bejegyzést találtuk:

“A húgom a tizennégy éves lányával ma az Andrássy út környékén sétált. A felvonuló kedves fiatalok adtak nekik ajándékba egy szivárvány színű zászlót. A keresztlányom betette a hátizsákjába, és boldogan sétáltak tovább. Pont akkor hívtam őket, a húgom egy pillanatra meg is állt, mesélte nekem, hogy micsoda hangulat van itt, az Andrássyn. Aztán csak annyit hallottam, hogy kiabál valakivel, hogy takarodjon onnan, majd nekem beleszólt, hogy majd visszahív.

Az történt, hogy a képen látható kedves, intelligens fiatalemberek körbevették a tizennégy éves gyereket (nyilván nem vették észre, hogy az anyja három lépéssel mögötte telefonál), hogy ők most itt buzit fognak verni. Az unokahúgom nem értette, hogy mit akarnak, csak azt látta, hogy három-négy fiú üvölt vele, arcuk egy centire az övétől.

Majd belenyúltak, értitek, belenyúltak a keresztlányom táskájába, kivették onnan a szivárványos zászlót és összetörték. Még meg is taposták. Mire felocsúdott a húgom, és odarohant, a bátrak továbbsiettek. Mentek, hátha találnak még egy tizenöt éves kislányt, akivel arcoskodhatnak. Aztán otthon kinyitották az Index oldalát és megláttak egy pazar képet a fiúkról. Azonnal felismerték őket.

Nézzétek meg nyugodtan, milyen bátor, fess fiatalemberek. Ja, és nem, nem az erős férfiakhoz mentek oda, akik felvonultak, hanem a felvonulás mellett, simán csak sétáló gyerekhez.

Hajrá fiúk, csak így tovább. Erős, nagy Magyarországot.”

https://www.facebook.com/peterfynovakeva/posts/10155607872766347

A kommentekből:

“Terjed a radikalizmus, mi lesz ebből ?”

“Nagyon kemények vagytok baszom a szátok. De azt ne felejtsétek el, ha az én lányommal tennétek ezt, két percen belül kurvára nem lennétek ilyen kemény csávók. Kibaszott szánalmas életetek lehet, ha tényleg erre van időtök férgek. Kis gizda egypofonos kergetni való élettelen gyökerek.”

“Es ez igaz is?ha igen ne mossátok ossze fociszurkolokkal csak mert azt nagyon szereti mindenki ….ilyet kivet magábol minden kozosseg ha jobb ha baloldali akármi ez szegyen ha megtortent.”

“Speciel ezek sem néznek ki többnek 14-15 évesnél. Gyerekekről, kialakulatlan személyiségekről finomabban kéne ítélkezni. Ezek a félig sem felnőttek nem írányítják még az saját életüket, tettük, viselkedésük mögött rengeteg külső hatás kritikátlan átvétele, vagy az azok elleni végig nem gondolt lázadás lappang.”

“Sajnálom a kislányt, még jó, hogy nem verték meg..! De…, várható, hogy provokációra provokáció a válasz..! Ergo, ha pridon sétálgatok (jelen esetben mindegy , hogy véletlenszerűen arra jártam vagy szándékosan..), plusz színes zászlót lobogtatok, óhatatlan, hogy előbb utóbb vki belém köt..! Ezt azért szem előtt kéne tartani…!”

“Megjelent kb. 30 hozzászólás, amit elolvastam. Ez alapján kíváncsi vagyok, hogy a gyűlölködőket gyűlölők gyűlölködők-e, akikek gyűlölni kell? ”

“A felvonulás után egy ismerősöm elé mentem a villamoshoz. Volt rajtam egy fekete póló, egy kék farmer és a zsebemben egy szivárványos zászló. Egy kis, alacsony, de izmos legény odaszólt: “szép vagy, buzi!”. Megfordultam és megkértem, hogy ismételje meg, mert nem értettem tisztán, miközben tettem felé két lépést. Nem merte. Na, ennyire kemények ezek a szánalmas pöcsmaradványok.”

“Itt az eredménye annak ami ebben a szėp felvilågosult demokratikus xxi.századi európai szabad orszågban hangzik és történik az utôbbi években.”

Budaházy Edda újra bevetésen: “a homoszexualitás aberráció”

Frissítve az ellentüntetéssel! Dübörög a Pride – Élő közvetítés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük