Pintér Sándor belügyér és miniszterelnökhelyettes dagadó mellel jelentette, hogy annyira jól végzi a munkáját, no meg a miniszterelnök is olyan jó fej, hogy 15. legbiztonságosabb országgá lettünk! De akkor minek a százmilliárdjainkból bejelentett biztonságunkat fokozó kiadástervezet?

[mnky_ads id=”10551″]

Pintér akarva-akaratlanul betart Orbánnak?

Jó lenne, ha a rengeteg ugyan azt hangoztató megszólalás közepette Pintér Sándor, Kövér László, Németh Szilárd és Orbán Viktor néha beszélgetnének kicsit, mert mintha disszonancia lenne a szónoklataik között.

[mnky_ads id=”10552″]

Sziszi ki a fészkes fene ellen akar erős hadsereget?

A polgárőrség munkája nélkül nem lehetne Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb országa

– mondta a belügyminiszter a XXIV. Országos Polgárőr Nap és VII. Országos Polgárőr Lovas Szemle megnyitóünnepségén Baján.

Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes kiemelte:

a polgárőrség nagyban hozzájárul a kiváló hazai közrend és közbiztonság megteremtéséhez és fenntartásához.

A polgárőrök az elsők között voltak, akik felismerték a migrációban rejlő veszélyeket és rögtön reagáltak is rá. Járőrszolgálatot szerveztek, segítették a határon szolgálatot teljesítő rendőröket és katonákat, majd megalakították a határőrtagozatot – idézte a fel a miniszter. A motorostagozat együttműködése a közlekedésrendészettel pedig új szintre emeli a polgárőrök és a rendőrség munkáját – tette hozzá.

(forrás: MTI)

Kövér háznagy fegyverkezik – magánhadseregnyi felszerelést rendelt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét